Hülyeség az előmosás, plusz öblítés?
Ha te fizeted a számláidat akkor csináld ahogy akarod!
Ha viszont anyádék fizetik akkor kompromisszumos megoldást keress!
A nagyon izzadt edzőcuccait a páromnak én is kétszer mosom, nem is előmosással, hanem gyorsprogrammal, hogy ki is öblítse, centrifugálja. Öblítőszert ilyenkor nem teszek hozzá. De ezt ki lehet váltani azzal, hogy engedsz a kádba vizet és kevés mosószerrel beleáztatod a ruháidat egy pár percre, jól átnyomkodod majd leengeded. Ez már elég, utána a géppel normál mosással tiszta lesz.
Vizet nem spórolsz vele de áramot igen és ez lenne a kompromisszum, mert valamennyit spórolsz de mégis tiszta lesz a ruhád.
A dupla öblítés felesleges. Használj kevés öblítőt, harmadát-negyedét annak amit kellene! Az megteszi azt ami fontos, nem lesz elektrosztatikusan töltődő a műszálas része (nem fog hozzád tapadni), ellenben az öblítéssel ki is jön a ruhából, nem marad benne annyi, hogy zavarjon. Vagy ahogy írják, használj öblítő helyett kevés ecetet!
#5 Felejtsük már el ezt az anyádék fizetik dolgot...
Én magamra fizetem a rezsit. Átlag heti 2 mosással a havi villanyszámlám 1,5-2 ezer a víz, csatornával 2,5-3 ezer. Összesen átlag 5 ezer Forint és ennek a nagyját nyilván nem a mosás viszi el.
#7 Itt nem a pénzről van szó konkrétan, hanem arról, hogy ha nem ő fizeti a maga költségeit akkor igenis figyelembe kell venni a másik kérését akkor is ha nem takarít meg vele sok pénzt vagy egyáltalán semennyit.
Ez a másik iránti tiszteletről szól, aki egyrészt az anyja/apja, másrészt meg helyette fizetik a költségeit.
#9 Mi lenne ha inkább nem írnál le valamit ha már ekkora ökörség?
Egyáltalán nem az jelenti a gyerek egészségét, ha duplán mossa a ruháit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!