Mosógép programok: mi a különbség az áztatás, előmosás és intenzív között? Mikor melyiket kell használni? És mire jó plusz öblítés?
Áztatást, előmosást én nem szoktam használni. Ami olyan piszkos, pl. párom kerti munkás ruhái, vagy a fehér ingek gallérja, azokat be szoktam áztatni egy éjszakára a kádba. De, hogy a kérdésre is válaszoljak: az élőmosást a nagyon koszos ruháknál szokták használni, szó szerint a mosás előtt átpörgeti a ruhákat egy enyhén mosószeres vízben.
Intensiv program: sokkal gyorsabban forgatja a ruhákat.
Extra öblítés: allergiások számára szokták ajánlani. Annyi a lényeg, hogy az plusz egy öblítést még beiktat a programba.
Egyébként a Samsung nagyon jó kis gép, nekem is az van. Általában az egy órás napi programot használom, teljesen elégedett vagyok vele.
Áztatás: ahogy a kifejezés is pontosan ezt jelenti, vizet enged a dobba, és ott ázik a ruha.
Előmosás: nem csak áll a dob, hanem forog is.
Plusz öblítés: szerintem parasztvakítás... Eleve 5x öblít a gép, az bőven elég.
az előttem szólóhoz hasonlóan nálunk sincsenek extrém koszos ruhák, ezért én cska normál mosási programokat használok (előmosás nélkül).
Azokból is a "lefelezős" verziót, azaz időben rövidebben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!