Hány éves kortól várhatom el hogy hetente legalább 1x teljesen, portörléssel kitakarítsa a gyerek a szobáját?
Figyelt kérdés
2023. febr. 10. 09:21
21/23 A kérdező kommentje:
Nem lehetett tudni hogy pénzt adsz érte és azt sem hogy már nagykorú vagy. Ha nem tartod ezeket az i fokat vissza ez a beszelgetés sem lett volna.😀
2023. febr. 10. 14:07
22/23 NTBS válasza:
Én 6 évesen, seprés, felmosással kezdtem. Fiúként.
23/23 anonim válasza:
Mondjuk nevelni kellett volna... Erre is.
Egészen Kicsi koromtól mindig,( 5-6) a lehetőségeimhez mérten arra nevelt anyukám, hogy az én szobám ( otthonom) az én felelősségem, így a tisztántartása is az. Emellett 8 évesen már magamra főztem és a saját ruháimat magam mostam ( én kezeltem a mosógépet, pakoltam be- majd teregettem ki a saját cuccaimat, miután megmutatta hogyan kell használni).
Nevelés kérdése. Bár ha most ezt így kérdezed valószínűleg már késő, és elcseszted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!