Találtam bolhát az ágyban. Biokill baba mellett? Tapasztalatok?
Tiszta ideg lettem,van itthon 2 kisgyerekem,
Szeretném kérdezni,hogy a Biokillel leszabad fújni az ágyakat is?egy kisbaba is van itthon,meg 2 éves. Tapasztalatok? Nem lesz bajuk tőle, ha utána eree rakom az ágyneműt és így alszanak rajta? Segutsetek kérlek
Én biztos nem mernék biokillezni ilyen picik mellett.
Szedjél rengeteg diófalevelet és azt tedd a lepedők alá, ágy köré.
Minket az új, töküres házban leptek el a kiéhezett bolhák amikor beléptünk, de százával és muszáj volt költözni.
Naponta mindent porszívóztunk, hypósan felmostunk és vastagon felszórtunk diólevéllel, szőnyeget, ülőgarnitúrát, mindent.
Elég ronda volt, meg macerás porszívózás előtt mindig összeszedni, utána megint szórogatni, de 2 hét után felszedtük, azóta egy szem bolha nincs! És ennek 5 éve.
“ Remek bolha- és poloskaűző! Ha bolhával, poloskával fertőzött az ágy, tenni kell az ágyba néhány diólevelet, az elűzi a vérszívókat! Őseink is ismerték ezt a hatását, ezért tettek a szalmazsákba dióleveleket.”
Itt azt írja, hogy zsenge diofalevel, még mielőtt megérett a dió 🧐
De mostmár megérett a dió, akkor is hatásos?
Teljesen jó erre a célra. Csak ne legyen sárga és száraz!
A zsenge talán a felsorolt egyéb felhasználási módoknál érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!