Hogyan használjam a "Szavó" penész elleni szert?
Sziasztok,
Penészes lett a lakásban a fal. Megvettem ezt a Szavót, ami megoldás erre a problémára. Vettem még kesztyűt meg védőszemüveget is, ami állítólag kell. Van ugyan a Szavó termék hátulján egy használati utasítás, de olyan apró betűvel írták, hogy nem tudom elolvasni.
Valami olyasmit kivettem belőle, ha jól emlékszem, hogy használat után el kell hagyni a helyet. De mennyi időre is?
Szóval akinek van tapasztalata a témában leírhatná, hogyan csináljam. Köszönöm előre is.
Permetezés vagy a Spray alkalmazása - Szavo spray-vel 10-15 cm távolságból, hogy befedje a problémás területet.
Ne távolítsd el a penészt, mielőtt használnád a sprayt, hogy elkerülje a veszélyes spórák szétszóródását.
Törlés - egy tiszta ruhával töröld le a Szavoval kezelt felületet. Bármilyen penészes szennyeződést könnyű eltávolítani a tisztítás ezen szakaszában, azonban szentelj fokozott figyelmet a problémás területekre.
Biztosítani kell, hogy viselj kesztyűt, és védd a szemed és a bőröd is munka közben!
Ellenőrzés - A hatóidő letelte után ellenőrizd a kezelt felületet. Erősen szennyezett felület esetén ismételd meg a folyamatot amennyiben szükséges, de csak miután letörölted a felületet vagy az megszáradt.
De ha ráspriccelem a Szavót a penészes falra, akkor utána hagyjam állni egy 10-15 percig?
És ha letörlöm, csak sima ronggyal töröljem le, nem vizes ronggyal?
Amúgy eléggé penészes a fal, szóval több rongy, esetleg más kell majd
És aztán? Azért marad szaga, nem fog az valami rosszat tenni?
Ki van nyitva az ablak.
Igen kesztyű és szemüveg jól tud jönni.
Én egy rossz baseball sapkát és pulcsit is veszek föl ha plafon sarkot fújom.
15 percig nagyon jön a szaga, szellőztetni és menekülni érdemes előle.
Ha egy dobozt elhasználsz 2-3 napig nem jó abban a szobában aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!