Milyen maszkot használjak penésztelenítéskor?
Szavoval fogok dolgozni, esetleg klórral, eleve asztmás vagyok. Ilyen "láthatatlan" fehér-pöttyös penész van minden felületen kb.1 méteres magasságig..
Köszönöm.
Igen..köszönöm. Attól, hogy megszüntetem/megszüntettem a kiváltó okot, még el kell távolítanom a penészt..most nincs kedvem okoskodó, nem a kérdésre válaszoló hozzászólásokhoz.
Azért kérdezem itt, mert ha maszkokat keresek a neten, csakis a koronavírus van mindenütt, vírus víRUS VÍRUS, amegosztott linken is arról van szó. FFP2 elég a penészre (ez szerepel a linken) ?
Azért kérdem, mert a penésztelenítő szakikat szkafanderben láttam.
Nem szoktam pontozni, de a te válaszod 4-es, nem volt hasznos.
Nem fogom megnézni a további válaszokat, felhívok egy munkavédelmi boltot-ha egyáltalán nyitva van.
Ma rossz napom van, és nincs kedvem mások baromságait hallgatni.
Az nem igazi szkafander. Mármint nem olyan, amilyet a víruslaborokban hordanak. Csak a ruhájukat védő festőoverál. Dolgozhatsz egy eldobható ócska ruhában is. A hajadat fedd be és viselj munkavédelmi szemüveget.
Az FFP2-es maszk bőven jó. Ahogy írod, ez nem feketepenész, ami igazán allergiakeltő lenne. És nedvesen fogod lekaparni, úgyhogy nem kerül a levegőbe.
Penész ellen elég a P2/FFP2/N95/KN95
Vegyszert ezek nem szűrik ki, ahoz ABEK1 kellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!