A márványsajtot (ami persze nem márvány, hanem "nemes penész"), kéksajtot, Roquefortot mivel szoktátok enni, vagy milyen ételbe használjátok?
Figyelt kérdés
2021. szept. 26. 00:44
1/3 anonim válasza:
Sajtmártás, pizza, tésztaszósz, rakott csirke. Mártogatós hidegen.
2/3 anonim válasza:
Pizza, tészta sonkával. Illetve nemrég kóstoltam meg félbevágott körtével. Ez most lehet, hogy furcsán hangzik, de valami eszméletlen finom vilmoskörtén a Gorgonzola, vagy a többi penészes sajt.
3/3 anonim válasza:
Tejszínes ételekhez szoktam adni, villával összetörve és vajjal kikeverve szendvicskrém,sajtszósz, mártogatós ízesítésére,käsespätzle(benzin mi a neve magyarul,de sajtos hagymás nokedli)
4 sajtos pizza,sajtkrém leves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!