Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A márványsajtot (ami persze...

A márványsajtot (ami persze nem márvány, hanem "nemes penész"), kéksajtot, Roquefortot mivel szoktátok enni, vagy milyen ételbe használjátok?

Figyelt kérdés

2021. szept. 26. 00:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sajtmártás, pizza, tésztaszósz, rakott csirke. Mártogatós hidegen.
2021. szept. 26. 01:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
93%
Pizza, tészta sonkával. Illetve nemrég kóstoltam meg félbevágott körtével. Ez most lehet, hogy furcsán hangzik, de valami eszméletlen finom vilmoskörtén a Gorgonzola, vagy a többi penészes sajt.
2021. szept. 26. 05:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
92%

Tejszínes ételekhez szoktam adni, villával összetörve és vajjal kikeverve szendvicskrém,sajtszósz, mártogatós ízesítésére,käsespätzle(benzin mi a neve magyarul,de sajtos hagymás nokedli)

4 sajtos pizza,sajtkrém leves.

2021. szept. 26. 08:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!