Mit tegyek, ha a frissen mosott ruhák poshadt/állott szagúak lesznek száradás után?
Figyelt kérdés
Gondolom tudjátok milyen szagról beszélek. Tényleg olyan, mintha beposhadna a ruha. De érdekes módon a fehérek és pirosak, illetve a gyerek ruhái nem ilyen szagúak. Csak és kizárólag a mi sötét ruháink. Mindegy hol szárítom, mindegy hányszor öblítem ki, mégis ilyenek. A mosógép sem lehet a ludas, hisz mint írtam, a többi ruhával nincs gond. Igaz lehet az, hogy ezt vmi baktérium okozza? Segíthet esetleg, ha kimosom a ruhákat 80 fokon? Eddig nem mertem, ki tudja mennyi ruha anyaga, színe éli ezt túl. Mit próbáljak még ki esetleg? Van tippetek? Köszönöm!2010. szept. 23. 13:57
21/22 anonim válasza:
Én is ebben a cípőben járok. Mi már fűtünk, és a radiátoron szárítok.
22/22 Leeloo-Minai válasza:
Sziasztok! Nekem is hasonló gondom van, viszont nem száradás után, hanem már ahogy kinyitom a mosógépet akkor érezni. Egyetlen adag ruha ilyen, ezen kívül minden ruhát illatosan szedek ki. Amit eddig próbáltam, 40-, 60-, 90 fok, a szokásos mosószer (ariel kapszula), másik mosószer, szokott öblítő, másik öblítő, ecet, vanish,a mosógép üresben történő átmosása... Talán ennyi. Nem tudom hogyan tovább. Most hajnal óta lavorban áznak ezek a ruhák, délután újabb karika vár rájuk a mosógépben szódabikarbónával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!