Beveted az ágyad miután felkeltél és mielőtt elmész dolgodra? Vagy csak akkor ha hazaertel, vagy esetleg egyáltalán nem, max lefekvés előtt megboxolod a párnákat?
Figyelt kérdés
2022. máj. 5. 13:59
21/27 Hintalow válasza:
Kb úgy hagyom, ahogy reggel kikelek belőle, a macskát valszeg nem zavarja 😀
Ha jön valaki, akkor rendberakom.
22/27 anonim válasza:
Elrendezem és terítek rá egy ágytakarót, de azt is csak azért, mert a macskám távollétemben az ágyban hempereg.
23/27 anonim válasza:
Nem szoktam beágyazni, kedvtől függően a takarót az ágy szélére összehajtom hosszában vagy úgy hagyom, ahogyan kikeltem, ha nagy ritkán jön valaki, akkor a takaróval (+ esetleg egy pléddel) letakarom az ágyat. A szüleim nap mint nap beágyaznak, én nem csinálnám utánuk.
24/27 anonim válasza:
Amióta van külön csak alvásra szánt háló, csak eligazítom az ágyneműt, agytakarot nem használok. Amíg olyan helyeken laktam, ahol többfunkciós volt a háló, rendesen beágyaztam minden reggel, ha volt agynemutarto, akkor azt is rendszeresen használtam. Ha megint ilyen helyre kerulnek, ugyanígy tennék.
25/27 anonim válasza:
Mondjuk nem értem a lepontozást, miért bánt az valakit, hogy én rendbe rakom az ágyat?
26/27 anonim válasza:
Én sem értem a lepontozást, mint ágy rendbe nem tevő. a kérdésre válaszoltam én is.
27/27 anonim válasza:
Nincs hálónk, úgyhogy muszáj reggel rendbe tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!