Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Beveted az ágyad miután...

Beveted az ágyad miután felkeltél és mielőtt elmész dolgodra? Vagy csak akkor ha hazaertel, vagy esetleg egyáltalán nem, max lefekvés előtt megboxolod a párnákat?

Figyelt kérdés

2022. máj. 5. 13:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
61%
Általában mikor felkelek, kinyitom az ablakot, elmegyek tollászkodni, aztán miután becsuktam az ablakot, terítek egy takarót az ágyra és kész a "mű".
2022. máj. 5. 15:58
 12/27 anonim ***** válasza:
79%

Felkelés után az ágyat kicsit rendberakom - a takarót meg a párnát felrázom, a takarót a lábrészhet hajtom, hogy a lepedö szabadon legyen - és így hagyom.

Beágyazni, meg letakarni értelmetlen és egészségtelen dolog, csak befülled az egész.

2022. máj. 5. 16:20
 13/27 anonim ***** válasza:
75%
Nem vetem be. Szeretem ha szellőzik napközben, szóval a párnákat megigazítom, a takarót pedig visszahajtom úgy, hogy ne legyen gyűrött.
2022. máj. 5. 16:58
 14/27 anonim ***** válasza:
80%

Általában igen, amikor vastagabb paplannal alszom, mert annak jót tesz, ha felrázom, kisimítom.

Ilyenkor nyári időszakban vékony takarót nem mindig rendezem el, maximum oda hajtogatom hogy nagyjából rendezettnek nézzen ki.

2022. máj. 5. 18:12
 15/27 anonim ***** válasza:
78%
Igen, bevetem. Főleg, mióta itthon vagyok Home office-ban. Nem ez az első reggel, de nekem ettől van rend éreztem, mint ahogy mást is elpakolok a helyére, így az ágyat is bevetem.
2022. máj. 5. 18:53
 16/27 anonim ***** válasza:
60%
Miért ilyen rendetlenek az emberek? :(
2022. máj. 5. 18:54
 17/27 anonim ***** válasza:
77%
Nem, mert így mindig készen áll rá, hogy én vessem bele magamat.
2022. máj. 5. 19:13
 18/27 A kérdező kommentje:

Nem számítottam ilyen kiegyenlített, gigászi csatára a rendpártiak és a jólvanazúgy-pártiak között.

Bevallom én eddig az utóbbiak közé tartoztam, de ma mikor távozáskor ránéztem az ágyamra, ahogy ott hagytam felkelés után, felmerült bennem, hogy talán nincs jól ez igy.

Titeket olvasva, a bizonytalanságom csak erősödött. Ez két külön világ. Nem tudom, hogy van-e, lehet-e átjárás ezek között, vagy túl veszélyes.

2022. máj. 5. 19:30
 19/27 anonim ***** válasza:
69%
Igen, van. Ha ezeket a dolgokat a párod intézi :D
2022. máj. 5. 19:32
 20/27 anonim ***** válasza:
86%

Régen én is iszonyat rendetlen voltam, szegény anyámat kikészítettem. :D

de aztán valami változott és már én se tudom otthagyni az ágyat "összekócolt" állapotban. Szóval mindig van remény. :D

2022. máj. 5. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!