Amúgy nézzük sorba:
Egyrészt, az emberek többsége soha nem szerette a háztartás vezetést. Régen is csak kényszer volt.
Én magam férfiként addig szerettem az ilyesmit, amíg otthonülős voltam és mindent 4 fal jelentett. Ma már nem iylen vagyok, sokkal szívesebben húzok el valamerre mint hogy otthon üljek.
Azt is tegyük hozzá, manapság van ezer program, munkalehetőség, hobbi, amivel el lehet lenni.
Plusz alapvetően megváltozott a házimunka. Van robotporszívó, mosogatógép, mosógép, stb.
Nem irtózunk, csak személy szerint nincs igényem a minimálison túl rá, főleg nem a szabadidőm árán.
Akinek nem tetszik, hogy nem makulátlan a lakásom, az nyugodtan kinyalhatja minden nap. Meg a lakásomat is.
Nekem elég, ha van tiszta tányérom és ruhám és nem esz meg a kosz. De ezt nem hagyom ingyen élvezni senkinek, mert az én munkám.
Nem minden nő irtózik tőle, sőt szerintem a többség nem irtózik.
Amelyik meg irtózik, azt le kell rázni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
na ide most szívesen beiratnám a lepontozókat egy körre, mert nyilvánaló, hogy náluk mindig anya takarított és nem látták, hogy másoknál bizony a fizetette alkalmazott, már az átkosban is.
18
Én is szívesen beírnám, hogy mennyire szánalmas és toxikus volt, hogy anyám minden nap felmosott, elmosogatott, kimosott MUNKA MELLETT, miközben apám meresztette a picsáját és számlát kért arról is, hogy mennyit költöttünk élelmiszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!