1/40 anonim válasza:
Azért mert rájuk szakad az egész szar.
4/40 anonim válasza:
Mindenki írtózik tőle, de ha így arra gondolsz hogy a múlt nőihez képest? Akkor az a válasz, hogy mert ma már van saját munkájuk pont annyira mint régen a férfiaknak, szóval érthető ha ez a nap végén senkire se marad...régen a nő főállásban házimunka és gyerekellátó volt...
5/40 Metionin válasza:
A régiek közül is sok utálta de akkor alap volt, hogy ez az ő dolguk. Mióta a nők is ugyanúgy dolgoznak, persze hogy pláne nem örül mindenki, ha munka után vagy hétvégén még ezzel kell foglalkozni. Van akit kikapcsol, férfi és női ismerősöm is, néha irigylem őket, mert én utáltam mindig minden ilyesmit.
6/40 anonim válasza:
Nem csak a nok. Enis utalom 😀 Mar ugyanugy dolgoznak a nok az otthoni munkat is megkell osztani. A bnom nem a szolgam hanem a tarsam. De igyis sokkal szorgalmasabb mint en 😊 jol kell valasztani
7/40 anonim válasza:
Inkább azt kérdezd meg, hogy a mai átlagos nőknek miért nincs pénze takarítónőt fogadni, mint a jobb helyzetben lévő nőtársainak, pedig Mo-n is több száz nő él takarításból magánházaknál.
8/40 anonim válasza:
Nincs min meglepődni egy háztartást vezetni sokszor minimum egy félállás főzéssel mindennel, de ma már a legtöbb nő nem otthon ül azt lesve hogy melyik családtagnak kell egy jó húsleves, melózik, még sikeres is lehet...mostmár osztozunk a kenyérkeresésen hát osztozunk a házimunkán is
9/40 anonim válasza:
Nem a férfi dolga a takarítás.
10/40 anonim válasza:
Akkor nem a férfi dolga ha egyedül eltartja jólétben a családot és megteremti a lehetőségét hogy a nő otthon maradjon...máskülönben ha mindkét fél keresi a pénzt mindkét fél takarít is...Nem tudom ez melyik ponton nem fair :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!