Érdemes robotporszívót venni?
Figyelt kérdés
Adott egy 70 nm legénylakás, és mit titkoljam, lusta vagyok porszívózni! Van egy tacsim, aki kinti-benti kutya, ezért egész évben hullajtja a szőrét! Bírja a kutyaszőrt a robotporszívó?2022. febr. 15. 17:40
1/13 anonim válasza:
Igen. De azért azt ne várd h nem kell takarítani. FélmegOLdás kb. PLUSZ KÉRDÉS SZŐNYEgEK, Küszöbök, lépcső stb. 70 nm naponta futtatnod kell, sőt akár 2x is.
2/13 A kérdező kommentje:
Csak laminált padló, meg hidegburkolat! Nekem az is jó, ha heti 1 re redukálja a seprést!
2022. febr. 15. 18:21
3/13 anonim válasza:
Akkor működhet, én kis lakásba használtan, aztán vettem családit ott már egyre kevesebbet. Drágát nem vennék, mert tényleg csak félmegoldás, a szoftver meg kb azonos szint.
4/13 anonim válasza:
Teljesen megéri venni. A terület relatív nem nagy bár a szisztematikus navigáció jobb ha van mert az biztosabb mint a random navigáló robot. Az én robotom szintén legénylakásban heti egyről havi egyre csökkentette a porszívózás számát bár igaz nekem nincs kutyám. Nem tudom milyen szőre van a tacskódnak, de egy jobb robotporszívónak meg se kottyan az ilyen. Ha meg még szőnyeg sincs és magas küszöb se akkor meg pláne megéri venni csak mindenképpen érdemes utánanázni, hogy milyet.
5/13 anonim válasza:
Nincs igen nem válasz. Nekem két kutya két macska, szőnyegek, közepes minőségű porszívó jól összeszedi a szőrt. Vannak köszike, ami meghaladja a képességeit. Például homok, darabkák
6/13 anonim válasza:
Megéri. Igaz ahogy írják, néha utána kell dolgozni de a terület nagyját renben tudja tartani. Magas küszöböket és zsúfolt tereket viszont nem szereti.
7/13 anonim válasza:
Evek ota hasznalok. Olcsobbak is jo, de a dragabbak is megerik az arukat.
Nagyon profin porszivozik, evek ota hasznalom, es csak neha ritkan olyan helyen porszivozok kezzel ahova robot nem tud bemenni valamiert.
Kutyaszort valoszinuleg neha (hetente/havonta attol fugg mennyi) le kell majd szedned a porszivo kefejerol mert racsavarodik.
8/13 anonim válasza:
Vegel mindenkepp. Mi is fogunk venni,de nalunk meg nagy a kutya hiresen eros harapassal es biztosra veszem,h jatszani fog a geppel, ami attol is tonkremegy ,ha ratapos.
A tacsinal legabb ilyen gondod nincs! Elvezd ki ezt az elonyt.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infókat, vettem egyet, most tesztelgetem!
2022. febr. 18. 05:18
10/13 anonim válasza:
Milyet vettél ha szabad megkérdezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!