Érdemes lenne robotporszívót venni?
Nekünk abszolut bevált. Xiaomi.
Munkahelyről is el tudom indítani, mobiltelóról... 😁👍
Nekem nagyon régóta (6 éve van), maximálisan elégedett vagyok vele. Az enyém régi modell, ez csak porszívózik és nem tudom wifiről bekapcsolni, viszont nagyon hasznos, mindenhol feltakarít. Szeretnék befektetni egy wifiről irányítható, felmosni is képes xiaomi-ba, most arra gyűjtök. Én azóta egyáltalán nem porszívózok, szóval rengeteg időt megspóroltam vele.
25, F
Mindenképpen érdemes gyönyörű munkát végeznek!
Viszont én azt javaslom, olyat vegyél, ami csak porszívó, és iRobot Roomba, vagy Electrolux vagy Neato márkák között nézz szét. Ha kell, külön felmosórobot.
Amit tudni kell (1. gen Xiaomim van):
Viszonylag könnyen beakad a radiátor alá
Másképpen takarít, mint a kézi porszívó
Szép munkát végez, kevesebb helyet hagy ki, mint én
Elő kell készíteni a terepet (kábeleket játékokat összeszedni)
Nagyon praktikus
Én nem vennék.
Mindennek nekimegy, felborítja a vázát, felgyűri a szőnyeg szélét mert nem tud rá felmenni, a felmosó funkciója két deci vízzel operál (ha vödörből csinálod 8-10 literrel csinálod).
A sáros lábnyomot nagy területen egyenletesen szétkeni. A kábeleket feltekeri és magával vonszolja mindenhova.
Egy pár-10W-os pindurka ventilátor képezi a szívóhatást (egy normális porszívó 1000-2000W teljesítményű).
Nem tartom szükségesnek hogy porszívózáshoz élő internet kapcsolat és WiFi kelljen, meg regisztráció egy web oldalon...
7. Az egy savanyú a szőlő tipusú fanyalgás. Neki nem telik rá... ezert megmagyarazza maganak h miert sz.r... 😂😂😂
Nem hinnem h minden lakqsban szanaszét hányva vannak kábelek... és sáros cipővel járják tele a lakást...
Kifogások...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!