Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Érdemes lenne robotporszívót...

Érdemes lenne robotporszívót venni?

Figyelt kérdés
Elsősorban azoktól kérdezem akiknek van robotporszívója vagy tapasztalata vele az, hogyan vélekedik róla? Láttam rengeteg féle márka van a piacon és azokon belül is rengeteg a különbség. Navigációs téren, wifis vagy nem, feltörlni is tud vagy csak porszívózni..stb. Azért kérdezem mert relatív az én lakásomban szerintem könnyen tudna navigálni mert nincs háziállat, szőnyeg vagy magas küszöb. Előre is köszönöm.

2021. jún. 28. 16:52
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk abszolut bevált. Xiaomi.

Munkahelyről is el tudom indítani, mobiltelóról... 😁👍

2021. jún. 28. 16:59
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon régóta (6 éve van), maximálisan elégedett vagyok vele. Az enyém régi modell, ez csak porszívózik és nem tudom wifiről bekapcsolni, viszont nagyon hasznos, mindenhol feltakarít. Szeretnék befektetni egy wifiről irányítható, felmosni is képes xiaomi-ba, most arra gyűjtök. Én azóta egyáltalán nem porszívózok, szóval rengeteg időt megspóroltam vele.

25, F

2021. jún. 28. 17:17
 3/30 anonim ***** válasza:
92%

Mindenképpen érdemes gyönyörű munkát végeznek!

Viszont én azt javaslom, olyat vegyél, ami csak porszívó, és iRobot Roomba, vagy Electrolux vagy Neato márkák között nézz szét. Ha kell, külön felmosórobot.

2021. jún. 28. 17:32
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Amit tudni kell (1. gen Xiaomim van):

Viszonylag könnyen beakad a radiátor alá

Másképpen takarít, mint a kézi porszívó

Szép munkát végez, kevesebb helyet hagy ki, mint én

Elő kell készíteni a terepet (kábeleket játékokat összeszedni)

Nagyon praktikus

2021. jún. 28. 17:50
 5/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Xiaomiból nézegettem főként én is, de ott valami elképesztően sokféle robot van. Roborock, Viomi, Roidmi..stb. Azokon belül melyik lehet ár/érték arányban a legjobb választás? Ezen kívül a 360 és az Ecovacs modellekről hallottam még jókat. Az iRobot és Neato modelleket is néztem. Azok jobb választások lehet mint a Xiaomi?
2021. jún. 28. 18:32
 6/30 Szirty ***** válasza:
14%

Én nem vennék.

Mindennek nekimegy, felborítja a vázát, felgyűri a szőnyeg szélét mert nem tud rá felmenni, a felmosó funkciója két deci vízzel operál (ha vödörből csinálod 8-10 literrel csinálod).

A sáros lábnyomot nagy területen egyenletesen szétkeni. A kábeleket feltekeri és magával vonszolja mindenhova.

Egy pár-10W-os pindurka ventilátor képezi a szívóhatást (egy normális porszívó 1000-2000W teljesítményű).

Nem tartom szükségesnek hogy porszívózáshoz élő internet kapcsolat és WiFi kelljen, meg regisztráció egy web oldalon...

2021. jún. 28. 18:32
 7/30 A kérdező kommentje:
Utolsó. Ezt tapasztalatból mondod?
2021. jún. 28. 18:36
 8/30 Szirty ***** válasza:
54%
Láttam. Ha ez tapasztalatnak számít, akkor igen.
2021. jún. 28. 18:40
 9/30 anonim ***** válasza:
87%

7. Az egy savanyú a szőlő tipusú fanyalgás. Neki nem telik rá... ezert megmagyarazza maganak h miert sz.r... 😂😂😂

Nem hinnem h minden lakqsban szanaszét hányva vannak kábelek... és sáros cipővel járják tele a lakást...

Kifogások...

2021. jún. 28. 18:41
 10/30 A kérdező kommentje:
Lehet tudni milyen féle robotporszívó volt az? A random navigálós "buta" féle vagy az inteligensebb lézeres/kamerás navigációs modell?
2021. jún. 28. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!