Miért kell WC-t takarítani? Én soha nem takarítom. Lehet ettől bajom?
Azért a budi kipucolását és a folyosó felnosását nem említeném egy lapon… Előbbi a mindennapi higiènia része utóbbit esetenként nem is csinàlja az ember, mert van takarító/gondnok…..
“ Lehuzaskor nem megy sehova, mert szigoruan le van hajtva a teto évek óta.”
És a fedő belső oldalára nem csap ki?! Hát pont azért hajtod le, hogy az ne szanaszét menjen, hanem fogja meg a tető…
A fedohoz nem er hozza a ruham,mikor ulok a wc-n.
Aztmeg amugy neha letrlom,az nem telik semmibe,tegnap is letoroltem,aznem nagy munka.
Miert lennek troll? Nem hiszitek el,hogy vannak emberek,akiknek nincs bent wc-je, vagy mi?
Itt harom negy lakasisvan a hazban, akinek nincs. Szomszedomnak sincs.
Egyebkent meg az eletbe nem lattam wc-t takaritani szomszedot. Wc kozos folyosojat se! En azt takaritom evente tobbszor. Husz ev alatt ő egyszer se. De mindegy. Ez legyen a legnagyobb bajom az életben!
Masik szomszedom labtorloje ugy nez ki,mint a moslek, meg az ajtaja elotti resz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!