Akiknek vannak háziállataik (lakásban kutya, macska, nyúl, stb) milyen eszközzel takarítanak?
Szeretnék venni valami komolyabb gépet (gőzseprű, nedves porszívó, ilyesmi), de nem értek hozzá. Milyet érdemes? Kinek milyen tapasztalatai vannak? Nekem nyuszijaim vannak, tehát szőr, bogyó takarításhoz lenne jó valami, - egy-egy pisifolt - ami gyors, egyszerű, de alapos. Kemény padlóra és szőnyegre is, esetleg ha még kanapéra is jó, még szuperebb.
Köszi a tippeket!
Szerintem magasan a legjobb a Philips Triatlon takarítógép, abban is van 1400, 1500, 1600 és 2000-es.
Nem olcsó és ma már nehéz hozzájutni, de nekem 15 éve van meg a 2000-es (akkor még 70ezerbe került) olyan erős, hogy a szöget kiszedi a falból.
Érdemes nézni a Jófogást, meg a Vaterát, időnként szokott lenni.
Nekem macskám van, a szőrön kívül nincs takarítani való igazából utána. A dolgát az alomba végzi.
Van egy robot porszívóm, ami az amerikai konyhát (mindig itt lóg a cicc) mindennap felporszívózza. Ezen felül én heti kétszer felporszívózok, leporszívózom a kanapét is. Heti egyszer domestos-os vízzel felmosok és havonta kb. egyszer befújom a kanapét is fertőtlenítős spray-vel (Sanytol).
Soha senki nem veszi észre, hogy macskánk van (ráadásul hosszú szőrű) amikor belép a lakásba, csak ha előkerül maga a macska. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!