Rossz feleség vagyok ha hétköznap rendelem az ebédet?
Itthonról dolgozom heti 20-30 órában egy 2 és egy 4 éves gyerek mellett (nagyobbik ovis).
Hétköznap nagyon kevés időm jutna a főzésre így rendeljük az ebédet. Megmondom őszintén így kevesebbet járok hétköznap boltba, mintha kevesebbet költenék.
Ezen a szüleim teljesen kiakadtak hiszen itthon vagyok és "ráérnék" főzni... Hozzáteszem rend van itthon, kert is rendben, ki van mosva, most fejezek be egy képzést is, de a főzésre nincs elég időm.
Tényleg rossz háziasszony vagyok emiatt? Ennyire szégyellni való dolog az ebédrendelés?
"Igy van,nem tudom emberek hogy tudjak ugyanazt enni napokig."
Az, hogy ma eszek pl. egy bolognait ebédre, meg holnap is, az szerintem nem "napokig" evés. És mivel olyan kaját főzünk, amit szeretünk, szívesen eszünk belőle kétszer.
Én azt nem értem, aki képes folyton ezeket az ócska menüs kajákat enni, a kelkáposztalevest ócskán panírozott csirkemellel, bár gondolom, az maga is ilyet főzne...
31es.tevedsz,spenotos husos rakott lasagna volt ma,sajttal,paradicsommal besamell martassal. 530 gramm egy adag,hu de szar volt. Ne irigykedj.
Mit gondolsz a hunguast a bolcsiknek,oviknak,suliknak mit foz?? Napi 300 ft os fejadagbol. Szamoljal mar utana,okostojas.
Jaj amugy volt ilyen baratnom,aki odaig volt magatol,hogy minden nap foz,aztan kiderult,hogy minden nap tesztat esznek. Nah az sokkal jobb. A bolognai meg pont ehetetlen masnap,mert kiszarad.
"31es.tevedsz,spenotos husos rakott lasagna volt ma,sajttal,paradicsommal besamell martassal. 530 gramm egy adag,hu de szar volt. Ne irigykedj."
Na, küldd már el az oldalt, ahol ilyeneket adnak menünek, ilyen mennyiségben és olcsóbban, mint amennyiért te megcsinálod. De komolyan, több ilyen kérdés olvastam már, ahol mindenki írta, hogy ezer forintból háromfogásos úri menüt rendelnek, de még soha senki nem volt képes egy anonim fórumon belinkelni egy ilyen oldalt sem :D
Nem. Ha nektek így jó, akkor nyugodtan rendelgess. Mondjuk az nekem se tiszta, hogy hogy jön ki olcsóbbra a kajarendelés, mintha te magad csinálnád, de mindegy.
Én is rendelni szoktam, amikor dolgozok, mondjuk én 12 órázok és olyankor csak kb. aludni jár belém a lélek, de szerintem így is le leszek pontozgatva, meg el leszek hordva egy lusta szarnak az itteni tökéletes háziasszonyok által :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!