Használ valaki ilyen spirálrugós konyhai csaptelepet aminek átkapcsolós zuhanyfej lóg a végén egy távtartóban?
Figyelt kérdés
Obiban van de Aldi is árulja néha olcsóbban ezt a figurát.
Milyen ez a gyakorlatban? Bevált? Bírja az operatív konyhai használatot és a forgatást jobbra-balra egy kéttálcás mosogató fölött?
2021. dec. 13. 16:09
1/6 anonim válasza:
Nekunk volt, nagyon boldogan vettem ilyet. Az uj konyhabutor miatt. 2, honap utan lecsereltuk.
Ez max annak jo ahol egyedul lakik, nem kell mosogatnia.
2/6 A kérdező kommentje:
De mi volt a bajod vele? Pont a lényeget felejtetted el leírni. :)
És milyen lett helyette?
2021. dec. 13. 16:54
3/6 anonim válasza:
Én az egyik lakóhelyemen használtam ilyet. Nagyon szerettem. Pont a nagyon sok mosogatnivalónál segített. Célzottan oda irányítottam a vizet, ahova akartam. A nagyját lecsapattam vele, többi ment a mosogatógépbe. Most 2 személyes háztartásban élünk, mosogatógépünk van, ide pont az előnyeit nem tudnánk kihasználni. Sztem sok mosogotanivaló esetében segít sokat.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi! A forgatásos rángatást bírja? A spirálja nem zavaró? Főleg halpucolás miatt lenne pont jó. Az a rugó feltétlenül kell oda, vagy csak dizájnelem? Nem tűnik oda annyira fontosnak. Anélkül nem maradna ívben? (Nem épp takarításbarát rész, az a bajom vele.)
2021. dec. 16. 09:55
5/6 anonim válasza:
Nekem is hasonlo volt,nagyon szerettem.Az a rugo nem csak dizajnelem,hanem mozgathato,kihuzhato, hasonloan hasznalhato mint egy zuhanyfej.
6/6 A kérdező kommentje:
5-ös, megnézted a képet amit linkeltem? Nem lehet azon kihúzni semmit, csak kiakasztani.
2021. dec. 19. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!