Mosogató csaptelep kihúzható zuhanyfejjel. Erről szeretnék véleményeket?
Konkrétan ezt néztem ki.
Biztos sokaknak van hasonló, de nekem még nem volt szerencsém hozzá, még nem is láttam testközelből működés közben.
Én úgy gondolom, hogy nagyon praktikus és kényelmes.
De olyanok véleményét várom, akik már használják is.
Eddig ennek a családnak a sima mosogató csaptelepje volt nekem, és annyi aggályom azért van, hogy ennek azért több centivel alacsonyabban van alapból a kifolyója.
Várom a tapasztalatokat, előnyeit-hátrányait.
Nagyon szeretem, pl. főzéshez a mosogató mellé lerakom a fazekat és úgy meg tudom tölteni, vagy nagy edények mosogatásánál kényelmes, kevesebbet kell forgatni hogy víz érje.
Annyi, hogy nézzétek meg alaposan a rögzítését. Mi először olyat vettünk, ahol a "zuhanyfej" részbe csak simán bele volt ragasztva a menet, amibe bele lehet tekerni a "slag" részt, egyszer levegő került a vízrendszerbe (kerti csapot szereltünk), és mikor megnyitottam a mosogatót, konkrétan lerepült a "zuhanyfej" a csapról, összefröcskölve a fél házat és tönkretéve a konyhaasztalon hagyott telefonomat.... utána olyat vettünk, ahol egy normális perem tartja a helyén a cuccot, nem tud elszállni. :D
Semmilyen hátránya nincsen.
Talán annyi, hogy a mosogató alatti részt elég nagy területen szabadon kell hagyni, hogy legyen elegendő hely a tömlőnek és a súlynak (ami visszahúzza a tömlőt).
Akkor megemlíteném azoknak akik használják a kifolyószárat félre lehet fordítani és úgy kivenni a zuhanyzó fejet, vagyis a fazék elfér a tálcában.
Ezekből a tipusokból amit szereltem mindnek a tetején lévő váltó sz@rt be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!