Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Milyen mosogató tálcát és...

Milyen mosogató tálcát és hozzá csaptelepet ajánlotok? Kihúzható zuhanyfejes vagy flexi tényleg hasznos?

Figyelt kérdés

Manapság választék a gránitokból van. Úgyhogy valószínűleg le is mondok a fényesről, mert az meg csak ezüst ill.króm színben van, de javítsatok ki légyszíves és linkeljetek ha tudtok más színű fényeset! Különben sima egytálcás kerek az elképzelésem, mert végre Életemben először lesz mosogatógépem is.:)

Na csaptelepből meg nagyon tetszenek a bronzok,az új házunkban már több helyen is vannak réz/bronz részletek, úgy a konyhában is. Úgyhogy szerintem ettől az elképzeléstől sem fogok tágítani. Viszont ebből meg nincs nagy választék kihúzható zuhanyosból. Szóval most kicsit belezavarodtam, mi lenne a fontosabb.🙆

2021. szept. 4. 21:17
 1/6 A kérdező kommentje:
Jaj most látom van olyan is, hogy munkalap alá építhető mosogatótálca. Ezek jobbak, könnyebb tisztán tartani vagy épp ellenkezőleg és csak design? Köszi Mindenkinek a segítséget előre is! További jó hétvégét!
2021. szept. 4. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:

ha kihúzhatót veszel, akkor arra számíts hogy a flexibilis részét előbb utóbb ki fogja kezdeni a ki-be huzigálás. ilyen műanyag fonott a külseje, de ezek a műanyag szálak el fognak szakadni. de ettől függetlenül nem érdemes a legdrágábbat megvenni, mert az is ugyanúgy szét fog menni egy idő után.

amúgy szerintem közel sem annyira hasznos mint elsőre tűnik. amint elkezd szétmenni, elkezdesz vigyázni rá, nem húzod majd ki, így értelmét veszti. sokkal jobb szerintem egy magasabbról leívelős, ami alá a nagyobb edények is odaférnek.

2021. szept. 4. 21:51
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod!

Mosogatótálcával kapcsolatban van valakinek tapasztalata az Ulgran márkájú Emagon kapható kerek, kerámia kompozit anyagú mosogatókról? Hasonlóan néznek ki mint a gránitok csak fényesek. Neten vélemény alig, max.külföldi és gyatra. Valóban rossz lehet ez az anyag? Vegyek inkább gránitot? Pedig tetszene, hogy színes, mégis fényes.

2021. szept. 5. 16:40
 4/6 puritan ***** válasza:
A flexi, vagyis hajlítható szárú csap tényleg hasznos. Oda locsolsz vele a mososgatóban ahova akarsz, és egy magasabb edény, vagy flakon is könnyen megtölthető vele. Ha meg szépen ívesre beállítod, olyan mintha fix lenne.
2021. szept. 9. 22:50
 5/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Most már tényleg meg kell rendelnem mert elkészült a beépített konyha de még mindig képtelen voltam választani...

Kerámia kompozit és gránit kompozit anyagú tetszik az Emagon mind a kettő színes és valahogy fényes egyben. De melyik lehet a jobb/strapabíróbb?

Csepegtetős rész szerintetek is fontos? Mert nem olyat akartam csak sima kereket, de rá akarnak beszélni, hogy kell csepegtető rész...

2021. okt. 9. 12:11
 6/6 anonim ***** válasza:
hát ha amúgy mosogatógéped van akkor vegyék nyugodtan kereket, jól néz ki. de ha rendszeresen akarsz mosogatni, akkor nehogy kereket vegyél. kicsi, nem elég mély, a tiszta de vizes edényt hova rakod. a kereke csak dísznek jó
2021. okt. 9. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!