Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Hol lehet minőségi zuhanycsöve...

Hol lehet minőségi zuhanycsövet kapni Budapesten?

Figyelt kérdés

Mert az OBIban nem...vettem egy kinéztre ugyan olyat, mint enyem, es...egyrészt az egy eve vett tok jo minosegu OBIs zuhanyfejhez is rosszul kapcsolodik, hiaba huzom meg teljes erobol, mar szétnyomja a zuganyfej alja tomitest, de meg igy is lotyog a cso a zarobigyoban es kifolyik a viz, de ez hagyjan, hazaerve egymas melle rakva full gagyi muanyag a cso (ilyen fekete csikosat vettem) es a fem zarok is gagyibbak sokkal!

Plusz a regi zuhanycsovon nem is tud elmozogni a zaro, nem csuszik vegig a csovon, egyik vegen levo sem, es nagyon vastag jo minosegu szilikon bevonat van rajta. Sajnos nem tudom ez honnan van. Hol tudnek ilyen jo (/ normalis) minosegut venni?

2021. febr. 10. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Egy fűtés vagy fürdőszoba szaküzletben.

Mondjuk vegyél kludi-t vagy Hansgrohe-t, de az nem obi-s árkategória.

2021. febr. 10. 20:24
 2/5 A kérdező kommentje:

Ah az ar nem baj, alapból ugy gondolom, a minosegnek ára van. Csak egy laikus eletkeptelen zoomer vagyok es nem ertek az ilyen dolgokhoz es beneztem. Egy szoget nem tudok beverni. De igyekszem ugy elni, hogy massal veressem be, csak sajnos ilyenkor vannak nehezsegek :D nem olcsojanos vagyok, csak azt hittem minosegibbek az obis cuccok.

Köszönöm szepen a tanacsot :)

2021. febr. 10. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:
szerelvényboltokban. Extra erős zuhanygégecsövet kell kérni,az kb 3500Ft
2021. febr. 11. 10:21
 4/5 anonim ***** válasza:
23%
OBI
2021. febr. 11. 14:22
 5/5 A kérdező kommentje:

4es....:D az megvan, amit a leírásba írtam? Az OBI kuka...

3-asnak köszönöm szépen szintén! :)

2021. febr. 11. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!