Minőségi zuhanycsövet árulnak még napjainkban?
Bosszantó, hogy a kínaiak ellepik az országunkat és a szemetet eladják pénzért, mert tudják hogy az árak miatt a zsákutcából ez a legegyszerűbb mód kijönni.
Biztos mindenkinek vannak hasonló emlékei a kínai termékekkel kapcsolatban, de az igazán bosszantó "élményekből" is legalább egy.
Tud valaki ajánlani olyan boltot, üzletláncot, márkát, ami jó minőségű zuhanycsövet - mindenesetre fürdőszobai kellékeket - árul a (lehetőleg) alacsonyabb árak függvényében? Saját meggyőződések alapján kijelentve, ha lehet.
lehet talán túlzottan is fogyasztóitársadalmasan gondolkodom, de! pont mostanában cseréltem az immáron 4 éves csövet, mert már annyira tönkretette a vízkő, h többe került volna megpucolni normálisan, mint venni egyet 1000ft-ért. sajnos a mai világ így működik.
elhiszem, h bosszant a sok hulladék termék, engem is. ezért nem veszek a kínaiknál a kaján kívül semmit.
"Tud valaki ajánlani olyan boltot, üzletláncot, márkát, ami jó minőségű zuhanycsövet - mindenesetre fürdőszobai kellékeket - árul a (lehetőleg) alacsonyabb árak függvényében?"
Ha a legolcsóbbat keresed akkor mit csodálkozol, hogy sz@rt kapsz?
Felkellene fogni, hogy a MINŐSÉGNEK ÁRA van!
Tessék venni Grohe, Hansgrohe, Kludi termékeket. Ezek közül is a kb. 5-6 ezer forint feletti típusokat. Ne 1500-2000 forintos vackokat vegyél!
1-es köszönöm a válaszod
2-es Valaki akkor ezek szerint kapizsgálja milyen bosszantó. Mi 20 évnél tovább használtunk egyetlenegy zuhanycsövet. Soha semmi gond nem volt vele, és ott az érzés az emberben: "drága kis zuhanycső, rengeteg ideig szolgáltad elhívásodat, masszívan és hibátlanul" és ott a másik érzés amibe nem mersz belegondolni "árulnak-e egyáltalán DRÁGÁÉRT ilyen minőségű zuhanycsövet?"
És oda süllyedt a világ hogy az emberek mindenből minden kispórolnak, lopnak, csalnak, korruptak, megvesztegethetők, nem a becsület hajtja őket, hanem a önös érdekek.
3-as ennek mindenféleképp utánanézek! Nagyon köszönöm!
4-es Odatettem, hogy LEHETŐLEG. Tisztában vagyok ezzel a ténnyel, hogy olcsóért többnyire csak gagyi minőséget lehet kapni.
#5 Kérdező
Jól látod a mai helyzetet.Kapitalizmusban nem a minőség fontos hanem az hogy vegyél csövet havonta.Mosmár direkt nem gyártanak évtizedekig tartó évtizdekeig működő minőségitermékeket ez ugyanis a mai világban nem üzlet ,ma ugyanis mindenki villámgyorsan akar meggazdagodni,és mindenki rajtad. welcome to capitalism
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!