Milyen elfogadható indoka, oka van arra egy háziasszony-anyukának arra, hogy mosogatógépet használ?
Lusta naponta többször kézzel mosogatni?
Csúnyán mosogatni kézzel, béna hozzá?
Víz spórolás (2-6000 Ft/hó kb).
Tisztább edények (magasabb hőfokon mos, mint amit a kéz kibír).
Idő spórolás.
Felesleges időtöltés, nekem 30-40 perc naponta a mosogatás, mert 2 naponta otthon főzök otthon étkezünk naponta háromszor.
Férfiként nekem vágyam egy mosogatógép, de az albérletben nem megoldható.
Olcsónak nem hiszem, hogy olcsóbb lenne, de az idő sokat ér.
Nem az a gond, hogy magammal kell vinnem hanem, hogy nem férnek be a normálisak a konyhaszekrénybe máshova meg nem lehet rakni.
Néztem amit írtál az 6 terítékes szerintem az kicsi. Néztem már 8 terítékest is, de ott egy videó szerint a 27cm-es tányérom vagy épphogy befér vagy megakadnak és akkor cseréltem le őket. Amire vágynék az egy nagy amibe betudok pakolni kisebb tepsit, serpenyőt, lábost, éthordót. Mert ha csak a mosogatás felét tudod megoldani azzal olyan sokat nem érek el szerintem.
Feleslegesen nem akarok most 100 ezer forintot kidobni, ha kiderül később egy csomó minden nem fér bele.
Ne a marketingesek által behazudott "terítékszámot" nézegesd, hanem fogj egy mésőszalagot és méricskélj. Csodák nincsenek, a 60 centi az 60 centi, a tepsi az tepsi. A lábas az lábas. Szerintem is marhaság az, hogy 1 fóre 2 főre, mert én is szoktam kondérban főzőcskézni kb ipari mennyiséget hiába vagyok egyedül. De nem egyedül eszem meg és nem azonnal.
A marketingesek mindenbe belerondítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!