Hölgyek, háziasszonyok segítségére lenne szükségem! Ti hogyan mostok úgy, hogy a ruháknak mindig kellemes és jó öblítő illata legyen? Mi vált be nektek öblítők közül?
1 hónapja költöztem külön otthonról. Egyedül élek szóval evidens, hogy magamra is mosok. Egy mosó-szárítógepem van, de mivel még nem üzemi mennyiségre mosok ezért azt a " kevéske " ruhámat teregetni szoktam. Ami problémám van ezzel.. Mosószert is adagolok nem keveset.. Na meg öblítőt is öntöm mint a hülye, de megszáradás után semmi illatot nem érzek.. Mit csinálok rosszul? ( Silan-nak a kókuszos öblítőjét használom, mivel imádom a kókusz illatot )
Köszönöm a válaszokat.
28/F
Nem mindegy milyen mosószer milyen öblítővel van párosítva.
A szárítógép amúgy mégjobban el fogja venni az illatát.
Ne tegyél bele túl sokat, csak pocsékolod.
Én zöld lenort hasznàlok és mikor milyen mosóport. 1-2 napig van csak illata
Nem rakom az udvarra száradni, mert úgyis csak telemegy porral-szmoggal, a szomszéd szemétégető füstjével és légyszarral, ráadásul az illata is elmegy.
Van egy szárítószobám párátlanítóval, ami 4-5 óra után kiszárít 2 teljes adagot.
Mindenből megárt a sok. Mosószert (gélt használsz?) csak annyit, ami éppen hogy kifolyik az adagolóból. Utána egy picivel kevesebbet, hogy ne pazarolj.
Mint már írták: a legtöbb mosószer már illatosítva van.
Mi már elhagytuk a kék Lenort is, mert fölösleges, habár meg voltunk elégedve az illatával. Fél kupakkal adagoltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!