Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mekkora rend van nálatok?

Mekkora rend van nálatok?

Figyelt kérdés
A hétköznapokban, általánosan mennyire tudtok rendet tartani? Mondjuk, ha váratlanul beállítana egy vendég, feszengenétek, vagy nyugodtan beengednétek, ha a lakásotok rendezettségére gondoltok? Kifejtés is érdekel, de adok meg szavazási lehetőséget is.
2021. szept. 28. 17:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi.

Olyan kicsi, hogy nem is látszik.

2021. szept. 28. 22:20
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan rend sosem, mint amilyet szeretnék és lehetne (egyedül vagyok két gyerekkel...), de azért nem dőlök a kardomba, ha más is látja :) Tisztaság van, még port is törlök, csak pl. folyton akad egy-két kupac, amit épp selejtezek és még xy jön érte, vagy pár pohár a mosogatóban, szárítón a ruhák, és széthagyott játékok, na meg túl sok a jármű és a cipő. De ahogy látom barátok lakásaiban, nálunk még egész jó a helyzet :D
2021. szept. 29. 09:11
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

Senki nem állíthat be csak úgy!

Ha valakit várok akkor min. 1 héttel előtte el kell kezdenem pakolni és takarítani

2021. szept. 29. 15:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálam napszaktól függ. Esténként szoktam negyed órát rászánni a rendrakásra, így reggel-délelőtt mindig szép rend van. Aztán az este fele közeledve egyre gázabb. :D
2021. szept. 29. 17:01
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudom mitől lesz a rendetlenség.

Én ideiglenesen nem teszek le semmit. Ha megjövök a boltból, akkor a kenyér a kenyértartóba, a hűtendő dolgok a hűtőbe. A szennyes a szennyestartóba. Ha olvasok egy könyvet, ha befejeztem, vissza a helyére. Sosem teszek le sehova semmit - átmenetileg. Nem csinálok rendetlenséget. Mindennek megvan a helye...

Hozzánk bármikor jöhetsz...

2021. szept. 30. 09:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem szeretem, ha kupi, kosz van. De azért nem teszem végkimerülésbe magam. Pont tegnap takarítottam át tetőtől-talpig a lakást. Így most jó darabig csak az alap napi dolgokat kell megtennem, ami nem sok.
2021. szept. 30. 20:43
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Konyhában el szoktam pakolni, ha épp végeztem mindennel. Nappaliban sincs elöl semmi, de a szobákat ne firtassuk, főleg a gyerekszobát :)

Nagyon utálom egyébként, amikor átjön a szomszéd bejelentés nélkül és éppen mondjuk kaját csinálunk másnapra vagy eszünk és közli, hogy nála rend van. Ja, két nyugdíjas, nálunk meg van plusz két gyerek. Amikor mamánál voltak nyáron a gyerekek, gyakorlatilag semmit sem kellett elpakolnom.

2021. okt. 1. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!