Mekkora rend van nálatok?
Jajj, én nagyon rend- és tisztaságmániás vagyok. 😅 Tudom, hogy lazábban kellene hozzáállnom, de engem ez nyugtat meg, ha rend és rendszer van körülöttem. Valószínűleg azért, mert elég kaotikus volt a gyerekkorom. Mindig is ilyen környezetre vágytam, amit most megteremtek magam körül.
30/n
Most éppen rumli van. De ez a lakás miatt is van. Szokott rend is lenni.
Nem szeretek eléggé itt lakni, vannak hiányosságai a lakásnak.
Nyugdíjasok vagyunk, rend van, de nem katonás rend.
Ahol gyerek is van, bizonyára más a helyzet, hiszen nem lehet állandóan figyelmeztetni a rendtartásra, mert idővel bedilizik. A gyerek hadd játsszon, de este némi rendet is csinálhat a játékai között.
Ebben nem lehet A-ra, vagy B-re szavazni. Nincs, vagy aligha van két egyforma élethelyzet.
Mi ketten vagyunk párommal, mindig rend van, mindennek megvan a helye, használat után mindig mindent oda teszünk vissza. Mindig! Ha hulla fáradtan érünk is haza, akkor is eltesszük a cipőt a helyére, ruhát a szennyesbe, mosatlan edényt, poharat a gépbe.
Takarítással is így vagyok, inkább 2-3 naponta letörölgetem a port és felporszívózok, minthogy a hétvégéből több óràt erre áldozzak.
De mindenki más!
Változó és az egész lakásban sem egyforma.
A munkám változó intenzitású, így amikor sok a túlóra, akkor nem feltétlenül klassz minden. Ha több időm van, akkor szoktam nagytakarítást csinálni.
A nappali azért mindig megüti azt a szintet, hogy simán beengednék akárkit; meg a fürdő is. A konyha is OK szokott lenni. A háló hamarabb "elszabadul".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!