Hogyan maradjon meg a rend?
Egyedül élek. Mindig halmokban áll a mosatlan (mindig főzök vagy készitek etelt). Van mosogatógép, csak nem tudom használni (faeszközök, nem fér bele a leveses fazék, pohar koszos marad stb)
Rengeteget mosogatok, mégis az a vége hogy nincsenek elmosva a dolgok :(
Minden mással is igy vagyok.
Nem igazán értem, hogy egy személyre mekkora kondérban főzöl, hogy nem fér bele a mosogatógépbe?
Faeszközök?
Egy fakanál és egy vágódeszka? 1 perc elmosogatni.
Ha a pohár konkrétan koszos marad, akkor ki kellene takarítani a mosogatógépet, mert egy tiszta gépben semmi nem maradhat koszos.
Esetleg nem koszosak maradnak a poharak, hanem megmarja őket a mosogatószer, de ha neked az kézi mosogatással lejön, akkor az nem megmaródás.
Nos, én nagy család és mosogatógép mellett is főzés közben minden eszközt elmosok, így a főzés végére üres a pult és a mosogató.
Ha te egyedül élsz, akkor egy mozdulat azt a tányért, poharat, evőeszközt elmosni amit használtál. Szerintem azzal van a baj, hogy ezt nem teszed. Gyakorlatilag egy személynek szükségtelen is a mosogatógép, mert mire összejön annyi, hogy érdemes lenne elindítani, addigra mindenen kővé szárad a kajamaradék.
Kapd össze magad, ha igényelnéd a rendet!...vagy ne kapd össze magad, ahogy gondolod.
Egyedül biztos nem 5 szobás lakásban laksz és nem naponta főzöl lakodalmas menüsort. Legyél kicsit szervezettebb, kevésbé trehány, kevésbé lusta és akkor rend lesz körülötted! Vagy vegyél fel takarítónőt!
Mi a fenét lehetne erre mondani, de őszintén?
Valszeg nem tudsz jól bepakolni a mosogatógépbe, ha koszosak maradnak a cuccaid! Olvasd el a használati utasítást!
Nem kell hozzá diploma, faék egyszerűségűen le van írva, sőt rajzok is segítenek!
Menj el egy tanacsadohoz,aki megtanit hasznalni es tisztitani a mosogatogeped,megtanutja meginni a vizet az asvanyvizes palackbol meg megtanitja a polcrol levenni a papirtanyert es muanyag evoeszkozoket.
Igazabol kajat rendelni egyszerubb lenne neked.
Utolsó te egy kötözködő kretén vagy!
Aki próbált a kérdésre válaszolni annak köszönöm, bár nem értem miért kellett szinte mindenkinek beszólnia valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!