Meddig van rend egy takarítás után?
Én ilyen alapos nem vagyok.
Heti egyszer felporszívózok,felmosok.
Fürdőszobát kéthetente (csempék),de wc,mosdó amikor kell.
Konyhát most elhanyagoltam,szégyellem is,hétvégén nekiállok.
Mosogatásra jobban odafigyelek már,ha olyat eszem (pörkölt pl.) azonnal elmosom a tányért.
Portörléssel is elég hadilábon állok.Naponta lehetne igazából.
Igyekszem fejlődni,nem erősségem a takarítás.
Előző válaszolók nagyon alaposak,szinte túlzottan is.
Miért is lettem lepontozva...
Aki nyolc órát dolgozik,mondjuk 9-17:30-;ig,egy egy óra az út,reggel egy óra készülődés,ő is ennyit takarít?
6-os, első vagyok, pont úgy van nálam, ahogy leírtad. 8 órát dolgozok, 1-1 óra az út, 1 óra a készülődés, 1 óra a kutya, 1 óra a főzés....de amiket említettem feladatokat, 10 perceket vesznek el az életemből! 10 perceket! Mindenkinek vannak a napi rutinjában 10 perces hézagok, amiket a saját élettere tisztán tartására tud fordítani. De persze valaki kifogásokat keres, hogy miért vergődik inkább a kanapén, ahelyett, hogy inkább a feladatait végezné, más pedig nem szeret mocsokban élni, ezért rendet és tisztaságot tart maga körül. Egyébként pedig valószínűnek tartom, hogy nem a takarításai szokásaiddal van baja a lepontozóknak, (hisz te házad, te döntésed, hogy milyen közegben szeretnél létezni) hanem azzal, hogy próbálod rossz fényben feltüntetni a nálad szorgalmasabbakat:
"Előző válaszolók nagyon alaposak,szinte túlzottan is."
Nem túlzott takarítás, ha nem hagyom, hogy több napos, penészes, zsíros edények halma gyűljön a mosogatóban, vagy ha engedem, hogy a vízkő, a por, a kosz beborítson mindent! Hanem egy alap igény, hogy egy tiszta és szép környezetben szeretnék élni, és ezt meg is teremtem magamnak. 10 perces feladatokkal! Nem napi 2 óra súrolással! Nem tudom mi ebben a túlzás
Hm...azért a több napos pe észes edény és amit leírtam,van különbség.
A te életed,én pihenni szeretek egy nyolc órás munkanap után.
De ez nekem olyan,mint itt gyakorin 35éves korára legyen tehermentes ingatlanja,tehermentes kocsija,több milla megtakarítása,vagy nôs férfival én ugyan nem,mindenki a hűség mintaképe...
Tehát minden tökéletes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!