Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Meddig van rend egy takarítás...

Meddig van rend egy takarítás után?

Figyelt kérdés
Nálam max 1nap és már látok a földön hajat, szöszt, port🤦‍♀️ mánsap vagy 2nap múlva már ott csücsül a pók a sarokba, már kikészülök...
2021. jan. 29. 21:23
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Én kb 3 órát takarítok egy nap, nem vagyok tisztaság mániás, inkább azt mondanám hogy a kosz nem az én barátom😅

Reggel megcsinálom és mire elalszik a gyerek dél körül mindent összeszedek utána csak épp a játékokat nem (kanalak, edények, füzetek, tollak stb) mire felkel én megfőzök ő evés után megint szétpakol megint összepakolok és így tovább lefekvésig😊de egyébként én pénteki napokon szoktam port törölni, ágyneműt cserélni, függönyt cserélni hogy hétköznap ezekkel ne keljen foglalkoznom így tudok menni sétálni és többet játszani a gyerekkel😊

2021. febr. 1. 11:39
 32/32 anonim ***** válasza:
43%

A por, a hajszál, a szösz teljesen normális, hogy 2 nap után ott van.

Mindenki úgy takarít, akkor, azt amit és amikor csak akar.

Az inteligens ember ezt megérti, az uniinteligens pedig próbálja fel/lehúzni a maga szintjére a másikat.

2021. febr. 1. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!