Kinek melyik a legkedveltebb folyékony mosószere és öblítője? Mi a jól bevált kombó?
Figyelt kérdés
2021. szept. 4. 06:25
11/20 anonim válasza:
10, húzz már máshova trollkodni
12/20 anonim válasza:
Persil vagy Ariel veszem, de csak Ausztriában veszem őket, az itthon kaphatóak a nyomukba sem érnek. Színesekhez folyékonyat, fehérekhez csakis port használok.
Öblítő általában fehér vagy kék Lenor.
13/20 anonim válasza:
11-es, meglepő, hogy ezt az alap dolgot van, aki nem tudja, hogy a sz.r öblítőtől kemény lesz a ruha. Jó béna háziasszony lehetsz ;)
14/20 anonim válasza:
Tomi folyékony mosószer,Silan,Lenor vagy Coccolino öblítő.A törölközőhöz pedig ecetet használok.
15/20 anonim válasza:
Feherekhez ariel
Szinesekhez persil vagy tandil de csak folyekony
port mar ezereve nem hasznalok
Oblito szinten tandil vagy silan
16/20 anonim válasza:
Én fehérekre és színesekre is folyékony Arielt használok, külön-külön. Kötött pulcsikhoz pedig a rózsaszín flakonos Perwollt. Öblítőből pedig általában kék Lenort.
17/20 anonim válasza:
Mosószer változó (fizu- és pénztárcafüggő), de öblítő tekintetében ragaszkodom a kék Lenorhoz. Megjegyzés, hogy wc spray-ben is csak az Amby-pur Lenor változatát veszem (fél perc sincs és nincs fintorgás a másik után)
18/20 anonim válasza:
Szia
Lenor mosószer (arany színű) +lenor gold orchidea öblítő
Az öblítőből 3/4 kupakkal teszek és nagyon jó illatúak a ruhák
19/20 anonim válasza:
Lenor Gold orchid mosókapszula és Coccolino Tiare Flower a rózsaszínű öblítő, valamint a nagy favorit a Coccolino Blueberry lila öblítő.
Régen még szerettem a mandulatejes Ariel + Lenor Spring kombót.
20/20 lewisgirl válasza:
Nekem jelenleg Persil mosószer és Silan öblítő kombó a kedvenc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!