Jófajta folyékony mosószerek?
A por alapú mosóport nem oldja fel a gép 30-40°C-on gyorsprogramon.
Olyan folyékony mosószer kéne aminek nincs undorítóan büdös szaga mosás után sem (amit még az öblítő sem tud elvenni), színes ruhára
Én a Biopon mosószerét szeretem. Főleg a rózsaszínt szerettem régen, de azt ma már csak kevés helyen kapni és általában drágábban.
A zöldnek kevésbé szeretem az illatát, de jó öblítővel együtt teljesen rendben van.
Én az Aldiban veszem a Tandil finommosószert. Tökéletes gépbe is. Van fehérekhez, színesekhez és feketékhez is. Talán 8-900 ft másfél literes.
Hat en szerintem az osszeset kiprobaltam mar a piacon, egyiknek sem volt budos szaga mosas utan.
Nem lehet, hogy a mosogeppel van a baj?
persil
de írtad hogy a legolcsóbbat vetted meg akkor őszintén mit vársz? tandil is undorító büdös. ha normál illatút akarsz kicsit nyúlj mélyebbre a tárcádba. 2500-3000 ft mosószerek jók
Gyorsprogramon a mosópor nem oldódik fel, hidd el tapasztalatból mondom. A mosóport inkább 1 óránál hosszabb programokon érdemes használni.
Próbáld ki a Müllerben kapható Sunil 2in1 mosógélt nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!