A por alapú mosópor tényleg hatékonyabb, mint a folyékony "mosópor"?
Mi az igazság ezzel kapcsolatban?
Többen állítják,hogy a por alapú az hatékonyabb, jobban kiviszi a foltokat folttisztító nélkül, mint a folyékony.
Mások szerint, nincs különbség.
Én a folyékonyt csak azért használom, mert a por alapú összecsomósodik a párától.
Szerintem nincs különbség a kettő között.
Egy mosógépjavító mester azt mondta, hogy inkább mossunk folyékonnyal azon okból, amit a 2. válaszoló is megírt, azaz a por alakú nem mindig mosódik ki a tartályból, ezért összecsomósodik benne.
30 éve mosok mosóporral, 3 mosógépet fogyasztottunk el. Sosem volt letapadva a mosópor egyikben sem, mindig a dobba öntöm, és figyelek az adagolásra és a ruhatöltetre.
Nekem az a tapasztalatom, hogy sokkal hatékonyabb a por, kiszedi a foltokat és a fehér ruhák mosásában verhetetlen. Fehér ruhákhoz csak azt használom.
"a por alapú összecsomósodik a párától."
ezt hogy?
hány év, mire elhasználod?
én 5 literes ballonba öntöm a port a könnyebb adagolás miatt és sose áll egybe, pedig kb 1-2 év mire elfogy.
Vannak mosógépek, amik először hideg vízben meglötyőgtetik a ruhát, aztán kiengedik. Újra töltik vízzel kimossák a mosószer tartályát a ruhára, melegítenek és mosnak.
Az ilyen gépeknél kár közvetlenül a ruhára szórni a mosóport, mert már mosás előtt kiöblíti a dobból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!