A mosógép mind3 rekeszébe kell rakni mosóport?
Figyelt kérdés
Az egyikbe az oblito megy. Azon kívül van még 2 rekesz, egyik az előmosás másik nem tudom.
Ismerős azt mondta ő csak az egyikbe rak mosószert a nagyobb rekeszbe, most a neten azt olvastam mindkettőbe kell.
2021. júl. 12. 12:49
1/29 anonim válasza:
Sok programnál nincs is előmosás, vagy eleve külön kapcsolható, ezért az előmosáshoz feleslegesen is tennél mosószert ha nem is használja el a gép.
2/29 anonim válasza:
Mi lenne, ha a mosógép doksiját olvasnád el.
De igen, előmosás, a másik a mosásé. Ha a programba nincs előmosás, akkor miért pakolnál hozzá mosószert?
5/29 anonim válasza:
Acronymfinder.com
Vagy google...😁
6/29 anonim válasza:
Öntsd a dobba a mosóport/mosószert, így nem fog letapadni és nem lesz koszos, penészes a mosógéped.
7/29 anonim válasza:
Nem ertem azcilyen kerdezőket.. senkin3kvnincs anyja apja? Mindenki nev3lőotthonból szabadult?
9/29 anonim válasza:
én sose mosok elő, nem is értem mi az értelme. az előmosást római 1 számmal szokták jelölni, a normál mosást római 2vel. ha nem akarsz előmosni, akkor csak a 2 számú rekeszbe kell mosószer
10/29 anonim válasza:
9-es. Nálam a a második rekeszbe az öblítő kell:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!