2/15 anonim válasza:
Én nem tapasztaltam különbséget.
3/15 anonim válasza:
Mindkettő túlárazott. Semmiben nem jobbak, mint a dm, aldi, stb. sajátmárkás mosószerek.
4/15 anonim válasza:
Itthon kaphatóak közül a Persil.
Viszont a német Arielnek nincs párja! Amit itthon lehet kapni, tele van illatanyaggal és abszolút nem tisztít rendesen.
5/15 anonim válasza:
Én Ausztriában veszem az Arielt és a Persilt is hosszú évek óta.
Szerintem nincs különbség.
A hazait nem ismerem.
6/15 anonim válasza:
Svájcban élek, itt használok Arielt vagy Persilt, most épp az utóbbi van itthon por és folyékony változatban. Nem tapasztaltam egetverő különbséget, bár tény, nincsenek nagy kihívások elé állítva.
7/15 anonim válasza:
Külföldiek messze verik a Magyarországon kaphatóakat.
8/15 anonim válasza:
A két kartelező nagy gyártó (P&G és Henkel) legdrágább mosóporai.
Gyakorlatilag egyformák. És az áruk is.
9/15 anonim válasza:
Ezt mire alapozod, hogy egyformák? Tán a gyártósoron dolgozol? Vagy a fejlesztésben?
10/15 anonim válasza:
Te valami fogyatékos vagy? Esetleg beteges kötözködő?
A kérdés a hatásfokra irányult, rajtad kívül mindenkinek arra sikerült válaszolnia! Nem kell ehhez gyártósoron, vagy fejlesztésben dolgozni, elég 1x-1x használni mindkettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!