Miért vesztek drágább (Ariel, Persil, stb. ) mosószert? Miért nem jó a 100 forintos boltban kapható Silkylux/Familux/Lorilux és társai, ami 1000-1500 Ft/L?
Én a Silkyluxot használom, és meg vagyok vele elégedve, gyönyörűen tisztára mos mindent, jó az illata.
Ti már próbáltátok legalább ezeket az olcsóbb mosógéleket?
Én egyedül élek, heti kétszer mosok, egy 3 Liter / 3.000 Forint / 50 mosásra elegendő Persil gél egy kis matekozás után = fél évig kitart.
Az, hogy fél évente 1.500, vagy 3.000 Forintot költök mosószerre, igazán nem számít.
Ellenben megnyugtat, hogy a ruháim olyan mosószerrel vannak mosva, aminek kutatás / fejlesztési költségeit nem 100 Forintos üzletekből finanszírozzák. És ez nem arcoskodás, tényleg megnyugtat. :)
WC Papírból, Papírtörlőből, Alufóliából, stb. megveszem a legolcsóbbat, de a ruhák baromira könnyen ki tudnak fakulni.
Szerintem is hülyeség vízlágyítóra költeni, ugyanis a mosószernek, gélnek pont ez a lényege, lágyítja a vizet, csökkenti a felületi feszültségét, de ezt csinálja az olcsó és a drága is.
Én sem vagyok szegény, de pont azért nem szeretném megvenni a Persilt, mert a TV-ben látom mindig a reklámját, és az van a fejemben, hogy ez másodpercenként több millió forint, és mindezt én fizetném, ha azt a terméket venném, legyen az mosószer.
Szerintem ha az olcsó, nem reklámozott noname mosószereket is ugyan úgy el lehetne adni marketinggel, a Persil árában, ha reklámoznák.
"Szerintem ha az olcsó, nem reklámozott noname mosószereket is ugyan úgy el lehetne adni marketinggel, a Persil árában, ha reklámoznák."
Lehet, de mindenkinek csak egyszer.
Én vettem az általad emlegetett mosószerből életem egy sötét korszakában, minden fehér holmim beszürkült, de cserében a színesek kifakultak, miközben minden folt benne maradt.
Szóval, én maradok az Arielnél, amit Ausztriából hozok egy évben egyszer rokonlátogatáskor.
Szegedi vagyok.
Mi Szerbiából,a szabadkai piacról veszünk sokmindent,-a mosószert is.
A 9,1l(2x4,55l)-s Arielt a tavasszal 2800! ft-ért vettük.
6: Nekem ilyen problémám nem volt.
7: Ilyen helyeken lehet, hogy utánzatot kapsz, bár ha ismered a márkát, és ugyanolyan, akkor jó vétel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!