Mennyi kommunalis hulladekot termeltek?
Nem vittek el tolunk a kukat mert allitolag nem birtak megemelni. Kameran latszik ahogy 2 kis cingar srac volt a kocsin, egyik megnezte a kukat es mentek is vissza.
Ugyfelszolgalattol van az infonk.
En meg tudtam emelni. 120l-es az edeny. Ezek alapjan ma jonnek es elviszik.
Erdekessegkepp kimentem es kb megmertem a tomeget. Kb 40-45kg.
Tudom, hogy tobbet termelunk mint kellene. 2 gyerek van, mindketto pelenkas. Az sokat nyom rajta. Etelmaradek szokott lenni meg egyeb nem szelektiv hulladek. Par kg macskaalom is belekerul hetente. Extrem dolgot most nem dobtunk ki.
Zoldseget gyumolcsot nem dobunk ki mert komposztalunk.
Nyilvan lehetne es kellene is lejjebb vinni de ennyire extrem sok lenne vajon? Ti mennyit termeltek hetente?
Köszi a választ mindenkinek, bocs, hogy nem reagáltam külön mindenre.
A 35 literes zsák 1-2 heti megtöltése 2 személlyel szinte irreálisnak tűnik. Nekünk naponta telik meg egy akkora.
Persze ha nincs gyerek, nem esztek semmi csomagolt kaját, mindent megesztek az utolsó morzsáig, vagy a wc-be húzzátok le a maradékot, akkor működhet.
Nekünk sajnos sok vásárolt élelmiszer fogy. Próbáltuk a párizsit hengeresen venni, nem tálcásan, de sokkal rosszabb íze volt, nem volt jó. A tálcát, nem lehet szelektívbe dobni. (ott megtellik szintén egy 120as szemetes és 2 sárga zsák 2 hét alatt)
Pelenkából van sok, 2 gyerekkel. Sajnos azzal nem tudunk mot kezdeni, a nagyobbik egyre szobatisztább, 2 éves.
A kukás cégnél nincs súlyhatár. (dtkh)
Régen gyerekek nélkül a kuka sokszor csak félig volt tele.
Legutóbb jöttek a kukások, párom hallotta, hogy az egyik 50kg-os nüzüge srác kiabál a másiknak, hogy "nehéz a kuka", erre a másik, hogy akkor hagyja ott. Aztán mégis elvitték valahogy, mert "legutóbb is betelefonáltak". Eddig direkt megnéztem, meg tudtam emelni a kukát, beönteni az autóba nyilván nehezebb.
Ha lesz alkalmam, akkor lehet ki fogok menni hozzájuk. Tényleg igyekszünk kevesebbet termelni, de nehezen hiszem, hogy mindenki 10-20kg-okat pakol ki hetente.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!