Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mennyi kommunalis hulladekot...

Mennyi kommunalis hulladekot termeltek?

Figyelt kérdés

Nem vittek el tolunk a kukat mert allitolag nem birtak megemelni. Kameran latszik ahogy 2 kis cingar srac volt a kocsin, egyik megnezte a kukat es mentek is vissza.

Ugyfelszolgalattol van az infonk.

En meg tudtam emelni. 120l-es az edeny. Ezek alapjan ma jonnek es elviszik.

Erdekessegkepp kimentem es kb megmertem a tomeget. Kb 40-45kg.

Tudom, hogy tobbet termelunk mint kellene. 2 gyerek van, mindketto pelenkas. Az sokat nyom rajta. Etelmaradek szokott lenni meg egyeb nem szelektiv hulladek. Par kg macskaalom is belekerul hetente. Extrem dolgot most nem dobtunk ki.

Zoldseget gyumolcsot nem dobunk ki mert komposztalunk.

Nyilvan lehetne es kellene is lejjebb vinni de ennyire extrem sok lenne vajon? Ti mennyit termeltek hetente?

2021. jún. 16. 12:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne megemelni? Kézzel borítjak a kocsira?
2021. jún. 16. 13:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Átlagosnál jóval kevesebbet, mert komposztálunk, szelektálunk. Macskaalom nincs, eldobható pelenkát sosem használtam, mert irgalmatlan mennyiségű szemetet csinál, de a kifogásuk nehezen hihető. Ha ki lehet húzni és nincs benne sitt (gondolom, ez a problémájuk), akkor el kellene tudni vinniük. Szerintem.
2021. jún. 16. 14:22
 3/11 A kérdező kommentje:

Errefele igen. Itt felemelik es beboritjak a kocsiba a kukat. (Pest megye, turisztikai telepules nem ciganyfalva)

Most speciel jott kocsi ami potolta az uritest. Az emelos volt, tegnap nem azzal voltak. Csavo idegallapotban lehetett. Mint kiderult, parom jott haza elektromos bringaval es letolta az utrol kb, annyira hajtott.

Gondolom orult a csoka, hogy el kellett jonnie idaig masik telepulesrol mert a kollegak itthagytak a kukat.

2021. jún. 16. 14:22
 4/11 A kérdező kommentje:

Kihuzni ki tudtam es meg meg is emelem es tartottam. Sitt nincs benne. Semmi extra.

Probaltuk a mosipelust, de nem jott be. Parom vagy 10 fele pelenkat probalt, olcsobb kinaitol a draga olaszig, de egyik se valt be igy feladta. A nagyobbik lassan kozelit a szobatisztasaghoz talan.

2021. jún. 16. 14:25
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
4: A pelenkák nagy térfogatú szemetet jelentenek, de nem szakad le tőlük a kuka. Lehet, a macskaalom fogott ki rajta, annak is tud súlya lenni.
2021. jún. 16. 14:28
 6/11 anonim ***** válasza:

Azért ha csak a fele 60l szaroshugyos pelenka, abban van vagy 30 liter víz, hidd el van annak súlya.

Az ételmaradék szinten elég súlyos.

Egy rendesen megrakott 120l kuka bizony siman lehet 60-70 kg is.

2021. jún. 16. 14:39
 7/11 anonim ***** válasza:
76%
6: mondjuk ez jogos. Annak idején hálát adtam a mosható nadrágpelenkáért, mert irgalmatlan mennyiségű szemetet spóroltunk vele. Csak az a furcsa, hogy nyilván nem most fordult elő először, hogy pelenkával volt megrakva a kuka, mégsem reklamáltak eddig.
2021. jún. 16. 14:45
 8/11 anonim ***** válasza:
48%

20 literes szemetest 1-2 hét alatt töltünk meg, ketten élünk.

Nézd meg, a súlyhatárban benne volt-e a kukátok, nálunk nem viszik el bizonyos súly fölött, függetlenül attól hogy a szemét térfogata mennyi.

2021. jún. 16. 15:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
35 literes szemetes zsák kb két hét alatt telik meg nálunk. Kinti kukánk ninc is, ezt a kis zsákot kitesszük és elviszik. Nincs se gyerek, se háziállat, ketten vagyunk. Pet palackot, üveget, aluminium dobozt, kartont, papírt, zöldhulladékot szelektáljuk, így ezek nem kerülnek a háztartási szemétbe.
2021. jún. 16. 17:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Szelektálunk. Külön gyűjtjük a műanyagot. A konyhai hulladékot komposztáljuk. A probléma nálunk a macskaalom, a tusfürdős tubusok, meg az üdítős palackok. Hiába töltjük újra a vizet kútból, négyen sokat iszunk, abból hárman sok üdítőt is.. Sok dolgot nem is lehet még kapni csomagolas nélkül. A szelektív kuka hamarabb megtelik, mint a másik. Szóval abból viszonylag kevés van.
2021. jún. 17. 14:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!