Milyen mosószert és öblítőt használtok?
Greenbiotic mosógél + egy-két csepp mosóparfüm, nem szeretem a túl erős és/vagy mű szagokat. Az viszont tetszik, ha az arcomhoz emelve és közelről beleszagolva van egy nagyon enyhe illata.
Amúgy miért lett minden válasz lepontozva eddig? :D
Köszönöm a válaszokat! 🙂
Én nem pontoztam le senkit, nekem mindenki válasza egy vélemény és egy álláspont. De ahogy látom, az öblítőimádók fanklubja állhat a lepontozások mögött.
Én mindenkit felpontoztam, azt is aki "normál" öblítőt írt pedig én utálom az öblítőket - ettől még az illető a kérdésre adott egy releváns választ. :D
Valamiért a mosószer/öblítős kérdések iszonyatos indulatokat tudnak generálni, de nem értem hogy miért. Mindenki mosson amivel jónak látja.
9: gondolom, azért generál iszonyat indulatokat, mert az öblítőimádók fanklubja személyes sértésnek veszi, ha valaki büdösnek tartja. :-)
Egyetértünk, mosson mindenki azzal, amit megfelelőenk tart, beválik.
Én például boldogult lánykoromban kézzel mostam a magam varrta kényes ruhákat, aztán lett két gyerekem, egy kutyám és egy terepen dolgozó férjem, és azt a kajafolt/fűfolt/sár/mindenféle rettenet-mennyiséget, amelyet hetente többször ki kell takarítani a göncökből, mossa kézzel, akinek két anyja van. Strapabíró mosógép, megfelelő programok és hatékony mosószerek. Az illat az utolsó utáni szempont. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!