Milyen mosószert és öblítőt használtok?
Figyelt kérdés
2020. szept. 20. 15:44
1/8 anonim válasza:
Fehérekhez folyékony Ariel, színesekhez folyékony Tomi Color. Öblítőből Silan Sensitive vagy Coccolino Sensitive.
2/8 anonim válasza:
Ausztriában személyesen vásárolt (nem mindegy, ha nem akarsz hamisítványt) folyékony Arielt vagy Persilt, öblítőnek fehér Coccolino.
3/8 anonim válasza:
Színes,fekete Perwoll,mellé nem használok öblítőt. Foltkezeléshez a jó öreg mosószappan.
4/8 anonim válasza:
Azt ami a tesco-ban a legolcsóbban jön ki literre.
5/8 anonim válasza:
Ariel 3in1 párnácskát, és coccolinot. Ezen belül az illatot még keresem.
6/8 anonim válasza:
Nm rajongo a párnákért.Maradok a folyékony mosószernél,ami akciós.ŐBLÍTŐ KÉK SILÁN.
7/8 anonim válasza:
Mosóporból nekem mindegy, még az sem baj, ha nem márkás. Öblitöből viszont mindenképp kéket. Az márkától függetlenül mindegyik finom illatú. Mindegy hogy Silan, Lenor, vagy Csicsolinó, lényeg hogy kék legyen.
Most hallottam hogy valami dió is van, amivel lehet mosni.
Én még nem próbáltam.
Van aki már próbálta? A héjas, vagy a pucolt a jobb.
8/8 anonim válasza:
Souldrops,frosch,tomi folyékony mosószer,Silan vagy Lenor öblítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!