Milyen mosószert, öblítőt használtok?
Feleslegesnek tartom megvenni 3x-os áron azokat a márkákat, amiknek tv-reklámja van.
Ezeknél a reklámot kell megfizetni.
Mindig szoktam figyelni a termékteszteket, és mindig a legjobb eredményeket kapják a saját márkás termékek.
Lényegesen olcsóbbak, és legalább olyan jók, ha nem jobbak, mint a márkásnak mondott társaik.
dm, Rossmann, Aldi, Lidl.
Szerintem minden teljesen jól működik, mosószer, fogkrém, mosogatógép-tabletta, tusfürdő, tisztítószerek.
Én is most próbáltam, tesztelésre kaptam, ingyen.
Nekem kb semmi illata nincs, de ez egyéni, nem is fontos nekem egy mosószernél.
Viszont nekem olyanok maradtak a ruhák, mintha habosak lennének még. Megfogod, és csúszik rajta a kezed.
És a Persilnek a folyékonyával is ugyanígy vagyok, pedig azt normál áron vettem, üzletben, nem ingyen kaptam.
Szeretem ennek a kis kapszulának az anyagát, olyan jó kis puha. De azt nem vágom, mitől lehetne praktikusnak nevezni. Pont ugyanannyi helyet foglal, mint a por vagy a folyékony. Mindet 2 másodperc a ruhához tenni. Semmi előnyét nem látom a kapszula formátumnak, csak nagyon modern most, és újdonság, ennek a nők örülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!