Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Színes ruhákhoz milyen folyéko...

Színes ruhákhoz milyen folyékony mosószert ajánlanátok? Milyen öblítőt használtok mellé?

Figyelt kérdés
2020. okt. 8. 07:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Persil color-t és öblítőből most a Lenor sensitive-t használom.
2020. okt. 8. 08:22
 2/12 anonim ***** válasza:
41%
26 éve javítok mosógépeket, rengeteg gépet láttam szétszedve, így én innen közelítem meg a kérdést. Ha folyékony mosószer akkor kizárólag Sansin bio-termékej. 2000 ft. 2 liter, rengeteg mosáshoz elég, mellé mindenképpen egy csapott evőkanál mosószóda! Ezzel a mosógéped is véded! ÖBLÍTÉS: A silan, persil, lenor, stb. pancsolt vegyi cuccokat kerüld! Az egész mosógépet eltaknyolják idővel, csak nem látsz a gépbe, csövekbe. Rengeteg trutymót képeznek ezek a "márkás" öblítők, sok embernek a bőre is allergiás lesz tőle. Tuti tipp: 20% -os ecetet az öblítő adagolóba és rá pár csepp mosóparfüm. A ruha nem lesz büdös! A mosógép meg nem lesz penészes, stb. A bőrödet, a pénztárcádat is kíméled vele és a mosógép is tovább fogja bírni! Érdemes kipróbálnod, én kb. 10 éve így mosok. Bevált. Ja és a 30 perces, 30 fokos "rapid" mosásokat felejtsd el, a gépet ruhát eltaknyolja szintén. A testhőd kb. 36.4 C fok... 30 fokos vízben a testzsírok csak kicsapódnak a szövet szálain. 30 fokon csak függönyöket szabad mosni. 40 C fok a minimum!
2020. okt. 8. 08:42
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a részletes válaszodat! Én is a Sansin mosószereit nézegettem a minap, valóban kiadósnak tűnik, valószínű ki is fogom próbálni.

Az ecetes öblítés nekem sajnos nem jött be. Nekem durva tapintású lett az összes ruha, plusz még ki is bolyhosodtak. Hasznàlok öblítőt, de csak minimálisat.

2020. okt. 8. 08:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Perwoll folyékony mosószert használok, és Silan sensitive öblítőt. Már majdnem 15 éves a mosógépem és semmi baja. Egyszer a befolyóvíztől vízköves lett, ahol befolyik a víz, tehát nem a gép belső szerkezete. De ha már ott volt, akkor át is nézte a szerelő. Semmi baja. Semmi kárt nem okozott se a mosószer, se az öblítő.
2020. okt. 8. 09:21
 5/12 anonim ***** válasza:
29%
Kedves "utolsó":) amikor te magad látsz kb. többszáz mosógépet szétszedve és ultrasavo-val kell az öblítőtől bedöglött mosószeradagolót órákig pucolnod, akkor változni fog a véleményed, hidd el.
2020. okt. 8. 09:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy minden szerelőnek ez a dumája, mindegyiknek megvan a saját csodaszere :D De ettől függetlenül egy normális mosógép évtizedekig működik rendesen. Nemcsak nálam. Nem vagyok egy különlegesség. És a vízkő sem belül eszi meg, mint ahogy a reklámokban mutatják :DD

Én minden mosás után kiszedem a mosószer adagolót, szárazra törlöm, az ajtónál a gumit is, és nyitva hagyom kiszáradni. Majdnem ugyanúgy néz ki, mint újkorában.

2020. okt. 8. 09:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem döglig be az öblítő, pedig felültöltős whirlpool, titok, hogy higítva öntöm bele, nem töményen.
2020. okt. 8. 13:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Persil Colort használok, most éppen por állagút. Fehérekhez használok gélt, Arielt. Anyukám viszont esküszik most az Ariel három az egyben mosókapszulára színes ruhákhoz. Öblítőből én Exeliát használok, ez egy külföldi márka. Anyukám Coccolino sensitive-et már ezer éve.
2020. okt. 8. 15:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Souldrops,Frosch vagy tomi folyékony mosószer és Silan vagy Lenor öblítő.Az öblítőt felszoktam higítani.
2020. okt. 8. 19:54
 10/12 anonim válasza:
Tomi folyékony mosószer és Silan öblítő.
2020. okt. 17. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!