Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mosóport vagy folyékony...

Mosóport vagy folyékony mosószert használtok?

Figyelt kérdés
Melyiket éri meg inkább megvenni? Tényleg igaz, hogy a folyékony mosószer nem tisztít olyan jól, mint a por?
2020. júl. 1. 14:07
A kérdező szavazást indított:
Mosópor
Mosógél
Egyéb (pl. mosókapszula)
31 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én melyik opciót jelöljem be, ha a fehérekhez mosóport, a színesekhez kapszulát használok?:)
2020. júl. 1. 14:22
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Kis adagokhoz folyékonyat, teljes adaghoz kapszulát.
2020. júl. 1. 14:33
 3/15 anonim ***** válasza:
66%
Lejöttem az összes kapszulásról, inkább folyékonyat használok.
2020. júl. 1. 14:43
 4/15 anonim ***** válasza:
25%
és az Arielt is kukáztam. Közelébe nincs a kezdeti időszakának, és a ruhát is roncsolja, a szinekről már ne is beszéljünk.
2020. júl. 1. 14:44
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
A fehérekhez mosóport, mert a gél szürkíti ezeket a ruhákat. Kis adag színeshez gélt és normál adag színeshez pedig kapszulát😀
2020. júl. 1. 16:10
 6/15 anonim ***** válasza:
Színeshez folyékony, fehérekhez port.
2020. júl. 1. 16:45
 7/15 anonim ***** válasza:
91%

Tesco legolcsóbb folyékony mososzeret használjuk olyan 300ft körül 1 vagy 2 liter.

Előtte mosoport használtunk meg kapszulát felváltva de nekünk eddig ez a legjobb illatosak a ruhák 1 hétig legalább és nincs szekrény szaga :D hozzá kell tennem mi párommal irodában dolgozunk így a ruháink nem piszkosak de nem is teljesen budosek csak van egy kellemetlen szaguk... Koszt nem tudom mennyire hozza ki fürdőszoba szonyegunk ami fehér és minden meglátszik rajta nagyon szépen kimosta

2020. júl. 1. 19:21
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat! :)

Én mosógélt használok egyébként és úgy látom, itt is ez a népszerűbb, szóval ez valószínűleg így is marad :D

2020. júl. 1. 21:10
 9/15 anonim ***** válasza:
33%

Nem tudom, mi a "gél". Zselé? Vagy mi?

De folyékonyt használok főleg, Persilt. Időnként váltok, állítólag úgy kell.Amikor port használok, akkor is feloldom előtte vízben.

Van, amikor mosódiót használok egy darabig, azt is van, hogy áztatom, ha van rá időm -és eszembe jut időben.

Öblítéshez vagy öblítőt, vagy ecetet használok, ahogy esik éppen.

2020. júl. 1. 21:52
 10/15 anonim ***** válasza:
Folyékony mosószert használok, ha fehéret mosok, akkor teszek mellé fehérítős tasakot.
2020. júl. 1. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!