Mosóport vagy folyékony mosószert használtok?
Tesco legolcsóbb folyékony mososzeret használjuk olyan 300ft körül 1 vagy 2 liter.
Előtte mosoport használtunk meg kapszulát felváltva de nekünk eddig ez a legjobb illatosak a ruhák 1 hétig legalább és nincs szekrény szaga :D hozzá kell tennem mi párommal irodában dolgozunk így a ruháink nem piszkosak de nem is teljesen budosek csak van egy kellemetlen szaguk... Koszt nem tudom mennyire hozza ki fürdőszoba szonyegunk ami fehér és minden meglátszik rajta nagyon szépen kimosta
Köszi az eddigi válaszokat! :)
Én mosógélt használok egyébként és úgy látom, itt is ez a népszerűbb, szóval ez valószínűleg így is marad :D
Nem tudom, mi a "gél". Zselé? Vagy mi?
De folyékonyt használok főleg, Persilt. Időnként váltok, állítólag úgy kell.Amikor port használok, akkor is feloldom előtte vízben.
Van, amikor mosódiót használok egy darabig, azt is van, hogy áztatom, ha van rá időm -és eszembe jut időben.
Öblítéshez vagy öblítőt, vagy ecetet használok, ahogy esik éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!