Színes ruhákhoz milyen folyékony mosószert ajánlanátok? Milyen öblítőt használtok mellé?
Figyelt kérdés
2020. okt. 8. 07:40
11/12 anonim válasza:
Szines ruhakhoz Ariel gélből a Color, kapszulából a Color& Style, valamint az új Oxit használom.
Feherekhez kizárólag Ariel port
Öblitő, amiket használok: általánosságban Lenor, abból is mkst nagy kedvencem a Gold Orchid, a Lavender&Chamomile, az új Parfumelles-s Sunny Florets ilyen sárga üveges, és a Lenor Summer Breeze.
Néha a Silan is szóba jön a Fresh Sky, valamint a Fresh Springet szeretném kipróbálni.
Coccolinónak nem tetszik már egyik illata se, egy időbe vettem aBlue Splash-t, de már megbántam
12/12 anonim válasza:
Elhiszem a szerelőnek azt, hogy tönkre tudja vágni a mosógépet az öblítő, ezek szerint én szerencsés vagyok, hogy eddig nem volt baj. Nem használok belőle sokat, de nem hígítom fel, ahhoz a minimális öblítőhöz viszont az illat miatt ragaszkodom. A sensitivet a Lenorból a Coccolinoból és a Silanból is szeretem, meg a kék színűt is ugyanebből a háromból, ami még ezen felül van a lenor gold orchid, illetve az új fresh air effect kollekció illatai, abból csak egy volt, ami nem annyira jött be, a sárga színű Morning sun silan illatnak változott az illata, amíg a régi volt, szinte csak azt vettem, most már nem szeretem. A Coccolino sárga nárciszt is szeretem, illetve a silan relaxing maldives is az egyik kedvencem. Nekem pl. a zöld és a rózsaszín Coccolino nem jött be, szerintem túl tolakodó az illatuk, de ebben szerintem nem lehet állást foglalni, mindenkinek meg kell ahhoz szagolni. Próbáltam a liddle saját márkás öblítőjét a Loreent, de annak szerintem nagymamás illata volt, nem illett hozzám. Mosószerből a Coccolino, Lenor, Tomi és Ariel kapszulát váltogatom, azokkal elégedett vagyok, a Persil nekem nem jött be, nehezen olvadt, megtaláltam kocsonyásra ázva vagy a ruhákon, vagy a dob előtti kör gumira tapadva. Folyékonyból megpróbáltam az Arielt, a Coccolinot, a pervolt és a Biopont, por állagút is próbáltam, de nekem azokat nehezebb személyes problémák miatt adagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!