Ha az olajsütőben halat sütöttem, boríthatom ki az egész olajat, vagy el lehet valamivel tüntetni a halszagot belőle?
Ha téged megnyugtat, ha azzal etetnek, hogy valami teljesen természetes, akkor megnyugtatlak, hogy a cián is abszolút természetes vegyület, mégsem jutna eszedbe az élelmiszerbe keverni.
Egyébként meg részemről azzal eteted a családod, amivel akarod, lelked rajta.
Ajánlom szíves figyelmedbe az alábbi cikket, vedd a fáradságot kérlek, hogy elolvasod. Tudatlanságból meg ne írj hülyeséget. A zeolitot, mint ásványt én magam is régóta ismerem, csak ezt a felhasználási területét nem ismertem eddig ( mármint, hogy olajderítésre is használják )
Jó ha tudod, hogy pl. biofogkrémek gyártásnak is az alapanyaga, gondolod, hogy engedélyeznék, hogy a szádba vedd, ha nem vizsgálnák élettani hatásait?!
De itt a cikk amiről beszéltem. Szerintem tanulságos, és le is zárhatjuk vele a vitát, hogy mivel mérgezed a szervezeted és mivel nem. Te például tudod, hogy az élelmiszerek, amit nap mint nap megeszel, mennyi káros adalékanyagot tartalmaznak? Ha így élnénk az életünket, mindig azon filóznánk, hogy jaj, most ez is meg az is rákkeltő. Hát maga a környezet is az. Csak sajnálni tudlak, ha nem tudod élvezni az életet, és ilyenekkel foglalkozol állandóan.
De ím a cikk
Geoproduct Kft. Mád Bartók B. u.7-9
tel:47/348-288 Egészségetekre! Azért kukk be a legközelebbi bio boltba-hátha!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!