Mások is ritkán mossák a farmer dolgokat?
Figyelt kérdés
Nem értem magam sem miért vagyok így a farmerrel mert minden ruházatot normálisan mosok viselés után de valamiért a farmerre máshogy tekintetik, más is így van vele? Ma belegondoltam, hogy egész télen kétszer mostam ki a farmer nadrágomat, cikinek éreztem. Aztán elgondolkodtam, hogy a farmer dzsekimet lehet még ki sem mostam soha.2021. ápr. 7. 19:14
11/11 anonim válasza:
Valójában nem is szabadna gyakran mosni a farmert, mert hamar tönkremegy. Van aki fél évet ajánl, de azért szerintem az már elég sok. Én rendszeresen cserélem és két hét után mosom őket, de van ami így is gyorsabban tönkrement:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!