Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mások is ritkán mossák a...

Mások is ritkán mossák a farmer dolgokat?

Figyelt kérdés
Nem értem magam sem miért vagyok így a farmerrel mert minden ruházatot normálisan mosok viselés után de valamiért a farmerre máshogy tekintetik, más is így van vele? Ma belegondoltam, hogy egész télen kétszer mostam ki a farmer nadrágomat, cikinek éreztem. Aztán elgondolkodtam, hogy a farmer dzsekimet lehet még ki sem mostam soha.
2021. ápr. 7. 19:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
en is ritkan mosom, mert hamarabb tonrekmegy az anyaga
2021. ápr. 7. 19:22
 2/11 anonim ***** válasza:
A farmernadrágaimat én is ritkán mosom, aztán mosás után úgy is néz ki. Pl most , hogy az egyik fekete vékonyabbat elővettem mert enyhült az idő, látszik mennyire kifakult az elrakás előtti mosástól.
2021. ápr. 7. 19:38
 3/11 anonim ***** válasza:

Én 2-3 viselés után kimosom. Kímélő, vagy kézi mosás program, folyékony Perwoll mosószer, 30 fokos víz. Semmi bajuk, minimális mennyiségben fakulnak.

Azért szerintem egy téli szezonban kétszer kimosni egy farmert tényleg kevés, de ugye ez sok mindentől függ. Ha például nem abban dolgozol, csak addig van rajtad amíg beérsz a munkába és haza akkor oké. De azért szerintem havonta egyszer ebben az esetben is ideális kimosni, ha pedig csak egy nadrágról van szó, akkor gyakrabban.

2021. ápr. 7. 19:54
 4/11 anonim ***** válasza:
2-3 havonta mosom a farmerom.
2021. ápr. 7. 20:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha csak leugrom benne a boltba, nem mosom ki utána. De ha 2-3 napig mondjuk egész nap rajtam van, akkor kimosom.
2021. ápr. 7. 20:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Régen igen, mostanában 4-5 (egész napos) viselés után. Simán mix programmal, esetleg beszórom a Sport programba, ha oda fér még, de az rettentő kímélő.

Mondjuk tény, hogy elvileg strapabíróak, pamutok, de a Mix program az már nem is kímélő.

2021. ápr. 7. 21:39
 7/11 anonim ***** válasza:
én sokat púzok, így 2-3 havonta kimosom.
2021. ápr. 7. 23:08
 8/11 anonim ***** válasza:

"Ritkán", hetente mosom.

Mondjuk most a covid alatt, hogy heti 1x hordom maximum egy óráig, most nekem is van hogy csak 2-3 hónap után mosom.

2021. ápr. 8. 09:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Hetente ki szoktam mosni oket. Jobban szeretem frissen hordani oket.
2021. ápr. 8. 10:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Pár viselés után mosom.
2021. ápr. 11. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!