Lehet valamit tenni, hogy ne legyen tele a lakás hajszálakkal?
Nekem hosszú, derékig érő hajam van, a páromnak rövidre nyírt. Mindkettőnk hajszálaival tele a lakás, akármit csinálunk. Összeporszívózunk, maximum 1-2 napig néz ki jól, utána mindenhol ott a haj. A padlón, a ruhákon, a bútorokon.
Én már csak befonva hordom emiatt, segít is valamennyit, de továbbra is fel-felbukkan a hajam olyan helyeken, ahol nem kéne neki.
Ez ellen lehet tenni bármit, vagy csak együtt lehet élni vele és naponta porszívózni, bútort takarítani?
Férfiként nekem is rövid hajam van, soha sehol nem találkozom vele a lakásban, csak hajmosás utáni törölközésnél találkozom vele.
Szóval tényleg marad a több vitamin, mert rövid hajjal nem lehet tele a lakás, észre sem veszed igazából.
Hát, nálunk tele a lakás rövid, sötétbarna hajszálakkal (az enyém hosszú és szőkésbarna).
Nincsenek vitaminproblémáink, ezt is leírtam. :)
Írtam, hogy mindig be van fonva az egész. Valamennyit segít, de nem 100%. :(
Értelemszerűen nem szeretnénk mindketten kopaszok lenni. :)
Sok mindent nem tehetsz sajnos.
Nalam is ez van.
Meg talan egy extra tipp, hogy mielott a lakasba lepnel, fogod es a kezeddel “atfesulod”, “kihuzod” azokat a szalakat amik mar alapjaraton kihullottak volna.
Eszmeletlen mennyiseg kijon ilyenkor is.
Ezen kivul tenyleg csak a orszivozas segit sajnos.
“ A lányomnak is derékig érő haja van, mégsincs tele a lakás hajjal. Nem tudom elképzelni, hogy ez mitől lehet.”
Nem a haj hosszusaga a mervado, hanem az, hogy mennyire dus valakinek a haja.
Minel tobb haja van valakinek, annal tobb hullik.
Nyilvan hiaba van valakinek derekig ero haja, ha az a tipikus szupervekony, par szal haja van, nem fogod mindenhol azt latni a lakasban.
Nekem vallig ero, de nagyon dus.
MINDENHOL ott van a hajam.
Azon igazán meglepődnék, mert allergiásként nem tartunk macskát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!