Lehet valamit tenni, hogy ne legyen tele a lakás hajszálakkal?
Nekem hosszú, derékig érő hajam van, a páromnak rövidre nyírt. Mindkettőnk hajszálaival tele a lakás, akármit csinálunk. Összeporszívózunk, maximum 1-2 napig néz ki jól, utána mindenhol ott a haj. A padlón, a ruhákon, a bútorokon.
Én már csak befonva hordom emiatt, segít is valamennyit, de továbbra is fel-felbukkan a hajam olyan helyeken, ahol nem kéne neki.
Ez ellen lehet tenni bármit, vagy csak együtt lehet élni vele és naponta porszívózni, bútort takarítani?
Nincs vitaminhiányunk, sok vitamint fogyasztunk. Nem is hullik a hajunk a szó kóros értelmében, viszont természetes jelenség x hajszál "távozása".
A kérdés a lehullott hajszálak elleni megoldásról szólt, nem a hajhullásról. :)
Ha a pasidnak rövidre nyírt haja van, akkor csak a te hajszálaid vannak mindenhol.
Nyírasd le, vagy használjál hajhullás elleni szereket.
Azért azt ne várd, hogy hetekig egy hajszál se legyen sehol. Hosszú hajnak ez a vele járója, ahogy te magad is írod, természetes.
Nem tudsz tenni mást, mint hogy gyakrabban, akár minden nap felporszívózol. A robot porszívót én nem ajánlanám ebben az esetben, mivel az feltekeri a hajat és sokkal több idő, még azt lepucolod, mintha elővennéd a porszívót és átmennél vele a lakáson.
Direkt írtam a kérdésben, hogy MINDKETTŐNK haja.
Szomorú, hogy kb. 2 ember bírt releváns választ adni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!