A WC-t hogyan takarítjátok? Mivel? Milyen szerekkel?
Figyelt kérdés
Lépésről lépésre leírjátok?2021. márc. 16. 16:36
1/19 anonim válasza:
Én csak hipoval takarítok mindent.
Vödörbe öntök hipót ebben van víz, gumikesztyűvel, hipos vízbe rongy. Ezzel wc teteje belseje, ülőke , alatt budi oldala belülről. Aztán hipot bele a wcbe kefével kisikálom, wc kefe tartóból kiöntöm a te retkes, wb felett a hipos vizzel kiöblítem a tartót meg a kefét aztán hagyom száradni
2/19 anonim válasza:
A belsejet korbeontom Domestossal mindenhol, a kulsejet (vagyis mindent ami nem konkretan a wc belseje) valamilyen szorofejes fertotlenitovel lefujom, hagyom ugy valameddig azni, aztan mosogatoszivaccsal atsikalom az egeszet, kivulrol befele haladva. Utana a szivacs kuka. A vegen meg ontok bele viragillatu Duck-ot aztan azt is lemosom, csak mert attol tok jo illat lesz a wcben.
3/19 anonim válasza:
Én fertőtlenítős törlőkendővel letörlom a deszkát és a csésze belsejébe WC tisztítót rakok. Aztán a kefével atsurolom és leoblitem.
4/19 anonim válasza:
Szerencsére nem kell,nálunk itthon csak kinti wc-nk van.
5/19 anonim válasza:
4. de a kinte véce, pöce nagyon büdös lesz egy idő után ha csak ömlik bele a kaki és senki sem tisztítja sosem.
6/19 anonim válasza:
A lapos öblítésű csészénél kevés hipót öntök az ott levő kb. fél deci vízbe, azt wc kefével végig kenem a szükséges helyeken majd lehúzom a tartályt, a vizet a kefével megint végig törlöm a csésze belsejét.
7/19 anonim válasza:
5.:Büdösnek nem büdös,van hely szellőznie az ajtó alatt,fölött és kétoldalt,ha pedig bent vagyok,nem csukom magamra.Az hogy az ürülék hogy nem gyűlik föl,azt nemtudom,utoljára 10 éve volt teljesen tisztára kitakarítva.
8/19 anonim válasza:
Domestos, de így is időnként a vízkőre használnom kell sósavat, akkor szép tiszta lesz még a hattyúnyakban álló víz alatt is.
10/19 anonim válasza:
Petárdával! Az mindent IS kivisz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!