Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Miért porosak a frissen...

Miért porosak a frissen mosott ruhák?

Figyelt kérdés

Kiszedem a mosógépből a ruhákat, megszáradnak és tiszta porosak (megrázom és ömlik a por belőlük, a tapintásuk is fura) nincs is igazán frissen mosott ruha illatuk. Minden ruhadarabra vonatkozik, nem csak 1-1, tök mindegy, hogy fehérnemű, farmer vagy törölköző.

A mosógép nyáron lesz 2 éves, rendszeresen takarítva van a szűrő is.

Fekete/arany perwoll mosószer, ariel (fehér ruhához) gél, néha lenor vagy ariel kapszula (törölközőhöz, plédekhez inkább), valamint coccolino vagy lenor öblítő amit a mosáshoz használok.

Olvastam, hogy a szárítógép talán segítene a problémán, de erre nincs lehetőség, albérletben élünk, még a szabad levegőre sem tudunk teregetni.

Heti 4-5 alkalommal biztos, hogy porszívózok, néha meg sem látszik, mert csak száll és száll a por.

Mindennap felmosok.

Az alsó szinten parketta van, közép szőnyegekkel, természetesen azt is, valamint az ágyakat is szívom. Az emeleten szőnyeg van, de ugyanúgy porszívózva van az is, szövetfrissítőt is használok, néha vizes felmosóval is áttörlöm.

Nem tudom mit csinálhatnék, annyira tanácstalan vagyok, de nagyon bosszantó...

folyamatosan suvickolok, látszata meg 0.

A férjem szerint már beteges ez az állandó takarítás, de egyszerűen nem tudom elviselni és nem, nem reagálom túl... egy porfelhőben élünk, a levegő is száraz.

2021. márc. 14. 09:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Társasházban (nem panel)

Van udvar, de az nem poros.

Ut van, eleg forgalmas, viszont a lakas beljebb van, egy szinten jo nagy udvarral elvalasztva.

2021. márc. 14. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!